buna ziua !am un pfa, cu activitate de prestari servicii,pe care as dori sa-l suspend,deoarece nu merge iar pe deasupra ,vad ca au inceput sa ni -se ceara fel de fel de declaratii,depuse in intervale de timp,mtode pt a- se da cat mai multe amenzi si a distruge sanatatea din cauza stres-ului celor care incearca sa faca ceva in tara asta.nu inteleg daca financiar-ul tot are in baza de date toate firmele si pfa-urile,ce rost mai are depuneri de fel de fel de declaratii,unele facute numai pe calculator si alte chestii de astea.unii sigur vor spune ca e mai simplu asa,poate ,dar cum a fost cu bazaconia de decl 320 care mi-a mancat doua zile,plus alergatura si nervi intinsi la maximum.am impresia,ca acesta este numai inceputul asa ca vreau sa suspend de urgenta orice activitate in acest sens. va rog mult sa-mi spuneti cu ce acte trebuie sa merg la camera de comert,asta pt a nu maii face o mie de drumuri si sa stau la cozi nesfarsite acolo..va multumesc pt ajutor !
Buna seara!Va multumesc tuturor celor ce ati avut rabdarea si bunavointa de a-mi da sugestii in chestiunea care ma preocupa.Si asa am avut impresia,ca va voi plictisi suficient de mult cu detaliile in ceea ce privesc pasii pe care i-am facut in demersurile mele,pt al potoli pe acest individ,dar pt ca am primit raspunsuri si sugestii la problema mea,ma vad obligat sa mai fac cate -va precizari.In primul rand avem o caricatura de asociatie de prop.,nu suntem afiliati la uniunea asoc de proprietari,ultima sedinta s-a tinut la insistentele mele,acum doi ani si atunci anuntul scris pe o buc de hartie, a fost postat pe usa de la intrare,in asa fel sa nu se vada ,cu o seara inainte .Presedinte de asoc nu se stie exact cine este,iar eu sunt singur in demersurile mele,Am fost si la procuratura cu plangere scrisa,dar nu este deloc usor sa poti depune la aceasta institutie o plangere,deoarece exista acolo un procuror pe post de cerber ,care se ocupa cu primirea plangerilor,s-au mai bine zis cu respingerea lor,deoarece m-a trimis la plimbare de doua ori,refuzand sa-mi inregistreze plangerea ,sub pretextul ca "procuratura are treburi mai importante de rezolvat"probabil aceasta este singura competenta a acestui procuror.In concluzie, am facut cam tot ce mi-ati sugeratParerea mea este ca atat org de pol ,resp sectia 1pol cta cat si cei din primarie ,abilitati sa rezolve astfel de probleme,nu isi fac datoria.Si ar mai fi ceva ce am uitat sa va spun,m-am adresat in scris si serviciului ''disciplina in constructii"din cadrul prim cta,iar dupa 30 de zile ,in toiul verii cand fam respectiva locuia in uscator,am primit raspuns ca in uscator nu s-au facut modificari care sa implice serviciul resp pt a lua masuri.In ceasta situatie,intreb la fel ca la inceput,ce sa fac?
buna ziua!situatia,pe care doresc sa o expun,poate pare unora minora,dar pt mine este f importanta,deoarece pe langa faptul ca mi se incalca drteptul la proprietate,sunt sfidate si cele mai elementare reguli de bun simt.Locuiesc in Constanta,intr-un bl la malul marii.Suntem constituiti in asoc de proprietari,la nivel de sc de bl resp din 19 ap.De ani de zile,administratorul asoc care locuieste la parter,a ocupat in mod abuziv uscatorul comun,folosind-ul pe timpul verii ca locuinta,deoarece apart il inchiriaza la sezonisti.In interiorul uscatorului,a efectuat modificari,in sensul ca s-a racordat la reteaua de apa ,s-a racordat la cablu tv etc.In momentul in care am solicitat dreptul de a folosi uscatorul in scopul pt care a fost destinat,si cand i-am atras atentia ca este impotriva normelor de convietuire sociala,ce face,acesta a devenit violent,a sarit la bataie si m-a amenintat cu moartea.M-am adresat in acest sens,sectiei 1 pol cta cu plangere scrisa in doua randuri,solicitand ca org de pol sa-l oblige pe acest individ sa paraseasca uscat comun,pt a putea fi folosit de toti loc scarii.In urma sesizarilor s-a prezentat sectoristul ce rasp de cartierul nostru,i-a gasit locuind in uscator,deoarece acest lucru se intampla pe timpul verii,in prima faza,promitandu-mica va rezolva situatia,dar dupa o vizita la fam respectiva,acesta mi-a prezentat un tabel nominal dat de dl administrator,in care toti locatarii imobilului resp sub semnatura,ii cedam uscat respectiv,bineinteles tabel cu semnaturi falsificate,Degeaba am incercat sa-i explic dl-ui pol ca totul e un fals ordinar,care se vedea de la sapte poste ca nu a vrut sa inteleaga,am mers in audienta si la dl comandant al sectiei 1pol cta DEGEABA ! mi=au sp ca nu au ce sa ii faca.M-am adresat de mai multe ori si servicului de ajutorare a asoc de propriet ,din cadrul prim cta tot DEGEABA si acestia mi-au dat acelas rasp ca si pol.parerea mea,este ca acest serviciu ar trebui desfiintat,deoarece nu rezolva nimic.In cadrul asoc nu pot face nimic,deoarece din cele 19 fam cate-va sunt plecate in strainatate,iar cei ramasi nu vor sa se implice,unii din lasitate,altiidin oportunism,individul respectiv gasindu-le sezonisti pe timpul verii.Doresc sa pun capat acestor abuzuri,dar sa-i si cer daune acestui individ pt magariile facute pana acum.Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez,si daca am sanse sigure.Va multumesc mult !