Am avut ceva vreme un accident in care a fost ranita o persoana ce nu a purtat centura. A primit de la medicul legist pana in 10 zile de ingrijiri medicale, si fiind nemultumita a spus ca va face tot posibilul sa le prelungeasca cu toate ca pe certificat nu sunt specificate complicatii. Dosarul meu a plecat de la politie la parchet pentru a fi finalizat. Permisul mi-a fost retinut din ziua accidentului. Am fost sa vad daca s-a incheiat, daca s-a data sentinta in legatura cu dosarul dar mi s-a spus ca nu s-a rezolvat. Vreau sa stiu in ce masura m-ar mai afecta o posibila modificare in certificatul medico_legal al victimei si de ce depinde finalizarea dosarului. Va multumesc!
Buna seara stimati domni si doamne!
Stiu ca pe polita mea de asigurare se acopera cheltuieli si in cazul ranutilor din accidentele de circulatie. Am avut de curand un accident sodat cu un victima ce nu purta centura de siguranta si acesta imi cere o anumita suma de bani. Care ar fi demersurile ce trebuie facute pentru ca asigurarea sa plateasca acestuia banii ceruti? Astept raspuns! Va multumesc anticipat!