avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate man15

Activitate man15

Răspuns la discuția Custodia minorului
Asa voi proceda, dar mai incerc sa vb cu fosta sotie poate reusesc ceva prin vb buna ca sa nu ajungem la proces
Răspuns la discuția Custodia minorului
De ce sa apelez la un avocat din Germania daca copilul este in tara, doar fosta sotie este plecata??? nu pot deschide proces aici?? si care ar fi pasi care trebuie urmati??
Sunt divortat de 7 ani si am un copil de 12 ani pe care trebuie sa il iau in luna august la mine, asa a hotarat judecatoarea in urma sentintei de divort, doar ca fosta sotie este plecata in Germania la munca si a incredintat copilul tatalui ei fara acordul meu, si nu are procura. Acesta nu vrea sa imi dea copilul si cu ea nu pot lua legatura ca raspunde la telefon barbatul cu care traieste si ma ameninta. Ce trebuie sa fac ca sa pot lua copilul la mine in luna aceasta?? Sau pot castiga custodia copilului deoarece mama lui a plecat (abandon minor)??
Răspuns la discuția O intrebare...
Mama a ajuns acolo, pt ca nu avea unde sa se duca, cu mama ei nu se intelege, iar cateva luni a stat la o prietena dar a trebuit sa plece de acolo deoarece nu avea cu ce plati jumatate din utilitati. Tatal atunci era in somaj, si avea grija de copil.
Discuție O intrebare...
In cazul unui divort, tatal poate obtine custodia copilului, un baietel care are varsta de 2 ani. Mama a plecat de acasa cu copilul acum 7 luni, si nu l-a lasat pe tata sa-si vada copilul, dar cei drept nici nu a stiut unde a stat, parca disparuse. Ea acum sta intr-o casa pt femei abuzate, lucreaza iar cat ea este la lucru baietelul sta cu femeile de pe acolo, El a avut grija de baiat, cat a fost acasa, deoarece ea era angajata.