Cu regret te anunt ca am trecut acum 2 ani printr-o situatie similara cu a ta. Iti recomand sa colaborezi cu organele de politie, sa recunosti fapta, sa o regreti, sa-ti mentii declaratiile. Eu am beneficiat de serviciile unui avocat, chiar daca nu m-a ajutat foarte mult, macar a fost acolo pentru "linistea mea sufleteasca".
Si in cazul meu a fost prejudiciul recuperat imediat dupa ce am fost prins in fapt, astfel ca dupa aproximativ 6 luni de la declaratia data la politie am primit acasa decizia de neincepere a urmaririi penale in privinta furtului calificat si am platit o amenda ADMINISTRATIVA de 500 ron. Bafta si ai grija in viitor de libertatea ta !
Buna dimineata, as dori sa aflu unele detalii daca se poate, in privinta urmatorului aspect : In urma cu 2 luni am suferit o accidentare la o partida amicala de fotbal. Dupa aproximativ o luna , in urma mai multor vizite la diversi medici s-a ajuns la concluzia ca este nevoie de operatie. Problema e ca o astfel de operatie ma costa intre 2 si 3 mii de euro.
Intrebarea mea ar fi , in cazul in care imi fac azi asigurare medicala, si operatia va fi peste 2 saptamani , in ce masura ar putea fi platita de societatea de asigurari?
Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns !