avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Activitate dcozmin

Activitate dcozmin

Răspuns la discuția Asigurare medicala .
Ok, dar cum pot depista cei de la asigurari ca eu as avea probleme in momentul incheierii asigurarii?
Răspuns la discuția Furt din magazin
Cu regret te anunt ca am trecut acum 2 ani printr-o situatie similara cu a ta. Iti recomand sa colaborezi cu organele de politie, sa recunosti fapta, sa o regreti, sa-ti mentii declaratiile. Eu am beneficiat de serviciile unui avocat, chiar daca nu m-a ajutat foarte mult, macar a fost acolo pentru "linistea mea sufleteasca".
Si in cazul meu a fost prejudiciul recuperat imediat dupa ce am fost prins in fapt, astfel ca dupa aproximativ 6 luni de la declaratia data la politie am primit acasa decizia de neincepere a urmaririi penale in privinta furtului calificat si am platit o amenda ADMINISTRATIVA de 500 ron. Bafta si ai grija in viitor de libertatea ta !
Buna dimineata, as dori sa aflu unele detalii daca se poate, in privinta urmatorului aspect : In urma cu 2 luni am suferit o accidentare la o partida amicala de fotbal. Dupa aproximativ o luna , in urma mai multor vizite la diversi medici s-a ajuns la concluzia ca este nevoie de operatie. Problema e ca o astfel de operatie ma costa intre 2 si 3 mii de euro.
Intrebarea mea ar fi , in cazul in care imi fac azi asigurare medicala, si operatia va fi peste 2 saptamani , in ce masura ar putea fi platita de societatea de asigurari?
Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns !