avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate MGeorge

Activitate MGeorge

Buna ziua. Fiul meu in varsta de 2 ani in timp ce se afla la o cresa privata s a lovit de coltul unei mese suferind un traumatism cranio cerebral.
Unde pot reclama aceasta cresa pentru cele intamplate. Multumesc
Răspuns la discuția demisie fara preaviz
AURORA CIOROBEA a scris:

Ar mai fi o varianta: sa plecati pur si simplu, situatie in care, in termen de cateva zile vor lua masura desfacerii cim, pentru absente nemotivate, bineinteles in urma unei cercetari prealabile, la care nu va veti prezenta. Restituirea sumei reprezentand echipamentul de protectie este ilegala.

nu am specificat mai am de luat de la iei si salariul pe ultima luna + trebuie sa imi elibereze cartea de munca
Răspuns la discuția demisie fara preaviz
problema este ca eu nu mai vreau sa stau in acel preaviz de 15 zile . dar daca eu nu am cerut acel echipament si nici sa plec in delgatie asta si fiind motivul pentru care vreau sa plec ( de cateva luni stau numai pe drumuri ) . nu vad de ce mi se impune sa il platesc , in ultima instanta ar fi trebuit sa imi ceara sa il inapoiez nu sa il platesc
buna ziua numele meu este George . vreau sa plec de la actualul loc de munca fara preavizul de 15 zile prin acordul partilor . Problema este ca angajatorul a fost in prima faza de acord insa acum a pus niste conditii gen : sa platesc echipamentul pe care el mi la oferit . tinand cont k am lucrat in alte localitati in ultimul timp sa platesc 50% din diurna pe luna in curs . precizez k aceste lucruri nu sunt in contractul pe care la m incheiat cu iei in momentul angajari si nici faptul ca o sa ma trimita in delegatie .
Va multumesc !!!
problema este k hotararea a fost pe 4.11.2009 si eu am primit o acasa pe 19.01.2010 sau dus cele 15 zile dar nu inteleg reclamanta cere bani decat paratei care este BCR asta inseamna k eu nu prea am nici o treaba in afara de faptul k am fost asigurat al BCR sau ...?
intervenient fortat eu fiind soferul vinovat de producerea accidentului si fiind asigurat la BCR asigurare de tip RCA . hotarare cu termen de recurs in 15 zile dar hotatrarea a a fost pronuntata in 4 .11 .2009 eu primind hotararea prin posta pe 19.01.2010
mai zilele trecute am primit o hotatrare judecatoreasca care suna cam asa :

admite cererea reclamantei ASIGURAREA ROMANEASCA cu sediul in ........... , impotriva paratei BCR , cu sediul in ............,si in contradictoriu cu intervenientul M George cu domiciliu in.............. ,
Obliga pe parata la plata catre reclamanta a sumei de ......... , diferenta cval despagubiri si 135,18 penalitati calculate in perioada ...................
obliga pe parata la plata catre reclamanta a sumei de ...... cheltuile de judecata
CU recurs in termen de 15 zile

asa si acum si intrebarea mea
pur si simplu nu inteleg ce treaba am eu in procesul asta de tot imi trimit citati si hotarari pe acasa ,

MA POT OBLIGA SA ACHIT EU SUMELE ASTEA ? CUM TREBUIE SA PROCEDEZ IN ACEASTA SITUATIE ?
va multumesc !