avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Activitate bebela23

Activitate bebela23

Discuție infiintare ii
daca infiintez o II cu vanzare haine second hand de ce calificare am nevoie?e obligatorie?
buna ziua
daca ma intorc la locul de munca din concediul de crestere a copilului care are 6 luni.si sotul meu va intra in continuarea CIC ,eu beneficiez de stimulentul de 100 ron?firma este obligata sa ma primeasca inapoi in aceste conditii?daca sotul nu se descurca cu copilul si vrem sa schimbam "rolurile"avem acest drept?va multumesc
buna ziua!
in luna aprilie rebuie sa nasc ,...m-am hotarat sa lucrez pana la momentul nasterii pt ca pt mine e avantajos atat financiar cat si din punct de vedere a conditiilor de lucru ,,intrebarile mele ar fi:
1.dupa nastere trebuie sa depun cererea pentru cele 42 zile postnatale la locul de munca?
2.dupa expirarea celor 42 de zile postnatale dosarul pt ingrijirea copilului pana la doi ani se depune la primarie ?cand?si de ce acte am nevoie.....
3.avand in vedere ca indeplinesc conditiile pt a beneficia de CCC exista riscul ca necerand de cele 126 zile pre si post-natale sa pierd indemnizatitia CCC?
va multumesc!