avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reinceperea activitatii inainte de implinirea varstei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reinceperea activitatii inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului

buna ziua
daca ma intorc la locul de munca din concediul de crestere a copilului care are 6 luni.si sotul meu va intra in continuarea CIC ,eu beneficiez de stimulentul de 100 ron?firma este obligata sa ma primeasca inapoi in aceste conditii?daca sotul nu se descurca cu copilul si vrem sa schimbam "rolurile"avem acest drept?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:20, 18 Februarie 2010
Daca doriti sa reveniti la serviciu inainte, va trebui sa faceti o cerere catre angajator prin care sa-l anuntati ca incepand cu data X doriti sa reveniti in activitate.
Aveti totusi grija ca cererea sa ajunga la el mai inainte de inceperea activitatii. Sa nu se trezeasca cu dvs intr-o zi la serviciu ca doriti sa incepeti treaba.

El va trebui sa va reprimeasca pe acelasi post sau pe un post corespunzator pregatirii profesionale.

Daca sotul nu se descurca in rolul de dadaca puteti sa inversati rolurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire concediu de crestere a copilului pana la 2 ani florentina_cfm florentina_cfm Rog cine stie sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari: 1. La 24 septembrie 2012 copilul meu implineste varsta de 2 ani. La ce data trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie cryys cryys Va rog să îmi spuneti daca in cazul in care Ma întorc la serviciu cu 65 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani ,tatăl poate sa intre in CIC pentru o ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie daca reiau activitatea din ccc Fulg Fulg Am nascut in 10septembrie 2012. Am optat pentru Concediu ingrijire copil pentru 2 ani. In data de 9 august 2014 ma intorc la serviciu. Sotul nu-si ia concediul ... (vezi toată discuția)