avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate KarinRauh

Activitate KarinRauh

Răspuns la discuția Transfer masina pe numele sotului
Va multumesc. Eu speram sa scap de procura cumva. Oricum, va multumesc.
Răspuns la discuția Transfer masina pe numele sotului
Masina a fost cumparata inainte sa ne casatorim, dar a trebuit sa facem un credit si doar eu il puteam face. Asa a ajuns pe numele meu. Si de atunci ma tot enervez cu ea. Nici asigurare nu poate face el. Trebuie sa merg eu, personal...
Răspuns la discuția Transfer masina pe numele sotului
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns.
Vreau sa o mut pe numele lui pentru ca eu nu am carnet. El se foloseste de masina, iar eu nu am timp mereu sa-i dau procuri si sa ma duc cu el prin diverse locuri, doar pentru ca e pe numele meu. Nici nu vreau sa-mi iau carnet, iar treaba asta ma deranjeaza. Vreau sa se poata descurca si singur, fara mine peste tot. E un inconvenient pentru mine in clipa asta.
Treaba cu vanzarea mi se pare cam trasa de par...
Am nevoie sa mut automobilul DOAR pe numele sotului meu. Acum el este DOAR pe numele meu, eu nu am carnet si am nevoie sa fac miscarea asta. Cum trebuie sa procedez ? Ce presupune mutarea ? Unde o fac si cat ma costa ? Am nevoie de acte ?
Va multumesc anticipat.
M-am mutat din Bucuresti in Ilfov, mi-am schimbat buletinul, si-acum trebuie sa-mi schimb actele masinii, ca sa o transfer si pe ea in Ilfov. Cine imi poate spune de ce acte am nevoie la politie ? Originale, copii, cereri, taxe ? Va multumesc mult !
Si inca ceva: voi avea probleme si cu taxa de poluare ?
Răspuns la discuția Casa de pensii a MApN?
Multumesc, dle tudorvaleriu. Am fost pe link-ul pe care mi l-ati dat. In afara faptului ca interiorul dat acolo pentru Relatii cu publicul nu functioneaza, am cerut in centrala reprezentantul sectorului meu si s-a rezolvat.
Sotul meu a decedat in urma cu 7 zile. El a fost militar. Am inteles ca se poate opta pentru jumatate din pensia sotului, in cazul in care aceasta este mai mare, dar nu stiu ce acte imi trebuie si nu reusesc in ruptul capului sa gasesc adresa Casei de pensii a Ministerului Apararii. Stiti cumva sa ma indrumati cu lista de acte, adresa sau macar un numar de telefon ? Mentionez ca am varsta de 62 de ani si ca avem 40 de ani de casatorie. Va multumesc.