avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Casa de pensii a MApN?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Casa de pensii a MApN?

Sotul meu a decedat in urma cu 7 zile. El a fost militar. Am inteles ca se poate opta pentru jumatate din pensia sotului, in cazul in care aceasta este mai mare, dar nu stiu ce acte imi trebuie si nu reusesc in ruptul capului sa gasesc adresa Casei de pensii a Ministerului Apararii. Stiti cumva sa ma indrumati cu lista de acte, adresa sau macar un numar de telefon ? Mentionez ca am varsta de 62 de ani si ca avem 40 de ani de casatorie. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
KarinRauh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:51, 24 Februarie 2010
Va dau urmatorul link unde sa intrati si sa aflati toate datele de contact:
[ link extern ]
Mult succes!
Multumesc, dle tudorvaleriu. Am fost pe link-ul pe care mi l-ati dat. In afara faptului ca interiorul dat acolo pentru Relatii cu publicul nu functioneaza, am cerut in centrala reprezentantul sectorului meu si s-a rezolvat.
Ma bucur ca ati rezolvat problema!
Multa sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama vrea sa conteste decizia de pensie praz praz Buna ziua, Mama mea a primit decizia de pensionare, fara sa i se ia in considerare sporurile realizate, care reprezinta [i]\"sporurile acordate institutelor ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaș cauze medicale primariabaneasa primariabaneasa Buna ziua! În cazul în care decesul a survenit unei boli contractate în timpul și din cauza îndeplinirii obligațiilor militare în conformitate ... (vezi toată discuția)
Competenta de solutionare Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate sfatui cineva: Am solicitat in scris Casei sectoriale de pensii a MAI sa-mi recalculeze pensia, in sensul de a-mi ... (vezi toată discuția)