avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate gavril cristina daniela

Activitate gavril cristina daniela

Răspuns la discuția carnetul de munca
Rectific ,am lucrat din 1998 pana in 2003,iar carnetul l am ridicat chiar eu in alb ,de pe undeva din zona Pipera, dupa care l am predat angajatorului ,acesta spunand ca se afla la itm in prezent.M-am prezentat la d na inspectoare Lefterache care tine firma respectiva in evidenta ,aceasta s a uitat un pic prin bibliorafturi ,si mi a zis clar ca nu este la dansa ,dar nici la firma nu este de gasit .De aceea as fi vrut sa stiu ,din cauza ca au trecut 7 ani de cand am plecat din firma ,carnetul de munca ar putea fi arhivat prin alta parte?Va multumesc
Răspuns la discuția carnetul de munca
Va multumesc !
Buna ziua ,
Din anul 2008 si pana in anul 2003 am lucrat la o societate comerciala ,unde mi s au platit toate darile catre stat iar carnetul de munca a fost intocmit la angajare ,acesta fiind primul loc de munca .In 2003 cand am plecat din firma ,nu am fost la Itm pt ridicarea carnetului ,iar acum cand m am trezit ca imi este necesar nu este de gasit ,nici la itm nici la firma unde am lucrat .Ce as putea face ,exita si vreo arhiva unde ma pot prezenta?Va multumesc !
tatu2001ro a scris:

Buna ziua. Incerc sa inteleg exact care sunt pasii pentru a putea desface CIM unui salariat care savarseste abateri repetate. In primul rand cine trebuie sa faca parte din comisie, apoi la cate abateri se poate desface contractul de munca, trebuie sa existe o plangere din partea sefului direct? Sunt amanaunte care nu le gasesc sau nu stiu unde sa caut. Cine ma poate ajuta cu un raspuns? multumesc foarte mult.