avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate georgiana_mir

Activitate georgiana_mir

Răspuns la discuția am nevoie de contabil
Va multumesc pentru raspunsuri. O zi frumoasa.
Va multumesc pentru informatie.Un weekend excelent va doresc.
Buna ziua,

Unde sa mai caut?Poate nu am cautat destul de bine sau unde trebuia. Din pacate nu am gasit un contabil/a si as avea nevoie pentru codul caen 1812 pentru societate cu sediul in Bragadiru, Jud. Ilfov.Momentan societatea nu are activitate, maximum de documente fiind cuprinse intr-un dosar de plastic(20 facturi fiscale clienti+furnizori), mentionez ca momentan nu detin angajati. Sunt dispusa sa depun eu declaratiile.
Pentru o firma nou infiintata(mai exact in octombrie 2010) trebuie sa declar seria si numarul de factura la registrul comertului sau A.N.A.F?Daca da ce formular este nevoie?!
Răspuns la discuția va rog ajutor
Multumesc mult. O zi buna.Weekend placut
Răspuns la discuția va rog ajutor
am incarcat un cartus pentru o imprimanta. si vreau sa facturez, dar nu stiu ce sa scriu pe factura.care ar fi formularea corecta?imi da voie codul meu caen?multumesc.
Discuție va rog ajutor
Daca am codul caen 1812(alte activitati de tiparire n.c.a) si in certificatul certificatul constator cuprind si 9511(repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice) pot elibera factura cu prestari servicii reparatii toner sau cum ar fi corect? :sorry:#-o
adriantot a scris:

georgiana_mir a scris:

pentru o firma nou infiintata (mai exact anul trecut in octombrie) care nu are angajati mai trebuie sa depun declaratia 112, unii zic ca da altii zic ca nu si nu mai inteleg nimic. o depun pe 0 sau nu?

Declaratia 112 trebuie depusa pentru contributiile si impozitul aferent veniturilor salariale. Daca la finante ati completat in declaratia 010 (vectorul fiscal) ca aveti ( ca o sa aveti angajati) atunci trebuie sa depuneti declaratia 112. Daca pana acum nu ati angajat pe nimeni, depuneti declaratia pe zero, pentru ca in vectorul fiscal ati bifat ca o sa aveti angajati. Cand veti avea angajati o sa continuati cu depunerea declaratiei 112 dar concret cu datele si cifrele aferente.

problema este ca o declaratie 010 nu am depus.pot avea probleme?
buna seara
As avea si eu o intrebare: pentru o firma nou infiintata (mai exact anul trecut in octombrie) care nu are angajati mai trebuie sa depun declaratia 112, unii zic ca da altii zic ca nu si nu mai inteleg nimic. o depun pe 0 sau nu?
Si oricum nu ma descurc sa o descarc, nu o gasesc sau poate ca nu stiu sa caut.Va rog daca aveti linkul de unde ati descarcat-o sa-l postati.
Multumesc pentru ajutor
In octombrie 2010 a fost infintata o firma cu profil de "alte activitati de tiparire n.c.a" fara angajati. As dori sa stiu ce declaratii trebuiesc depuse. :sorry: