avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general am nevoie de contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

am nevoie de contabil

Buna ziua,

Unde sa mai caut?Poate nu am cautat destul de bine sau unde trebuia. Din pacate nu am gasit un contabil/a si as avea nevoie pentru codul caen 1812 pentru societate cu sediul in Bragadiru, Jud. Ilfov.Momentan societatea nu are activitate, maximum de documente fiind cuprinse intr-un dosar de plastic(20 facturi fiscale clienti+furnizori), mentionez ca momentan nu detin angajati. Sunt dispusa sa depun eu declaratiile.
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
georgiana_mir, utilizator
In forumul nostru,la sectiunea " Consultanti " .puteti cauta dupa criteriile de selectie "profesie " si "judet:" un contabil din zona Dvs. Luati legatura cu unul dintre acestia prin mesaj privat sau cu ajutorul optiunii "Cere consultanta" (pe care o gasiti la profilul consultantului) . Veti gasi sigur pe cineva dispus sa va ajute.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Va multumesc pentru raspunsuri. O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat in oradea Blanka1986 Blanka1986 Buna caut un avocat in Oradea cu care m-as putea consulta intr-o problema de familie despre custodia unui copi (vezi toată discuția)
Contabil Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Din pacate cu firma de contabilitate angajata in prezent trebuie sa intrerup colaborarea. Imi puteti recomanda o cale de urmat in a gasi un ... (vezi toată discuția)
Avocat felli_d felli_d Grup de persoane disponibilizate cautam un avocat specializat in dreptul muncii pt un proces impotriva uneia dintre primele 3 societati din ROMANIA. (vezi toată discuția)