Unde sa mai caut?Poate nu am cautat destul de bine sau unde trebuia. Din pacate nu am gasit un contabil/a si as avea nevoie pentru codul caen 1812 pentru societate cu sediul in Bragadiru, Jud. Ilfov.Momentan societatea nu are activitate, maximum de documente fiind cuprinse intr-un dosar de plastic(20 facturi fiscale clienti+furnizori), mentionez ca momentan nu detin angajati. Sunt dispusa sa depun eu declaratiile.
In forumul nostru,la sectiunea " Consultanti " .puteti cauta dupa criteriile de selectie "profesie " si "judet:" un contabil din zona Dvs. Luati legatura cu unul dintre acestia prin mesaj privat sau cu ajutorul optiunii "Cere consultanta" (pe care o gasiti la profilul consultantului) . Veti gasi sigur pe cineva dispus sa va ajute.
Contabil
Dragos1109
Buna ziua,
Din pacate cu firma de contabilitate angajata in prezent trebuie sa intrerup colaborarea. Imi puteti recomanda o cale de urmat in a gasi un ... (vezi toată discuția)
Avocat
felli_d
Grup de persoane disponibilizate cautam un avocat specializat in dreptul muncii pt un proces impotriva uneia dintre primele 3 societati din ROMANIA. (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.