Unde sa mai caut?Poate nu am cautat destul de bine sau unde trebuia. Din pacate nu am gasit un contabil/a si as avea nevoie pentru codul caen 1812 pentru societate cu sediul in Bragadiru, Jud. Ilfov.Momentan societatea nu are activitate, maximum de documente fiind cuprinse intr-un dosar de plastic(20 facturi fiscale clienti+furnizori), mentionez ca momentan nu detin angajati. Sunt dispusa sa depun eu declaratiile.
In forumul nostru,la sectiunea " Consultanti " .puteti cauta dupa criteriile de selectie "profesie " si "judet:" un contabil din zona Dvs. Luati legatura cu unul dintre acestia prin mesaj privat sau cu ajutorul optiunii "Cere consultanta" (pe care o gasiti la profilul consultantului) . Veti gasi sigur pe cineva dispus sa va ajute.
Contabil
Dragos1109
Buna ziua,
Din pacate cu firma de contabilitate angajata in prezent trebuie sa intrerup colaborarea. Imi puteti recomanda o cale de urmat in a gasi un ... (vezi toată discuția)
Avocat
felli_d
Grup de persoane disponibilizate cautam un avocat specializat in dreptul muncii pt un proces impotriva uneia dintre primele 3 societati din ROMANIA. (vezi toată discuția)