avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avocat

Grup de persoane disponibilizate cautam un avocat specializat in dreptul muncii pt un proces impotriva uneia dintre primele 3 societati din ROMANIA.
Cel mai recent răspuns: ContSters21696 , utilizator 19:12, 8 Aprilie 2009
este in regula, insa se pune problema din ce zona sunteti. intrucat este bine sa va adresati unui avocat din zona d-voastra.

av zaharia f.
felli_d a scris:

Grup de persoane disponibilizate cautam un avocat specializat in dreptul muncii pt un proces impotriva uneia dintre primele 3 societati din ROMANIA.

Pe site la sectiunea de consultanti gasiti inscrisi foarte multi avocati pe care ii puteti selecta dupa judet .
www.avocatnet.ro/content/con...
OLT-SLATINA
va sfatuiesc sa incercati sa gasiti un avocat la baroul din orasul dumneavoastra sau dintr-o zona mai apropiata de dumneavoastra pentru a mai economisi si ceva bani.
Chiar si la Craiova sunt destui avocati buni
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2009
ContSters21696, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat divort alin76 alin76 Caut avocat pentru un divort , specializat in divorturi... (vezi toată discuția)
Angajez avocat pentru proces faliment societate ContSters185853 ContSters185853 ANGAJEZ AVOCAT CU EXPERIENTA PENTRU PROCES FALIMENT SOCIETATE COMERCIALA. Va rog sa imi scrieti pe getabarna@yahoo.com pt cei interesati. - Judetul Bihor. (vezi toată discuția)
Consultanta juridica avocati iuli113 iuli113 am o problema de succesiune,am mai expus-o in forum zilele trecute si ma intereseaza daca pot sa mi se ofere consultanta exacta in problema pe care o am de un ... (vezi toată discuția)