avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... consultanta juridica avocati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

consultanta juridica avocati

am o problema de succesiune,am mai expus-o in forum zilele trecute si ma intereseaza daca pot sa mi se ofere consultanta exacta in problema pe care o am de un avocat sau un consultant din judetul Timis...
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 19:34, 25 Aprilie 2010
Gasiti aici lista avocatilor si a consilierilor juridici din judetul Timis inscrisi pe forumul avocatnet ..ii puteti contacta dvs
www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/con...
sau puteti merge la baroul de avocati din oras. o alta varianta: intrati intr-o sala de judecata, vedeti un avocat care credeti ca v-ar multumi de felul in care pledeaza si il contactati dupa ce termina treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat divort alin76 alin76 Caut avocat pentru un divort , specializat in divorturi... (vezi toată discuția)
Caut avocat proces finantele si fondul de mediu pt taxa prima inmatriculare virgilus virgilus Buna ziua, Caut un avocat din Timisoara care a mai castigat procese cu Administratia Finantelor Publice Timis si Administratia Fondului de Mediu in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Avocat drept judiciar banciov banciov Va rog sa-mi recomandati un avocat bun in drept judiciar din localitatea DETA judet Timis (vezi toată discuția)