avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ANGAJEZ AVOCAT PENTRU PROCES FALIMENT SOCIETATE
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ANGAJEZ AVOCAT PENTRU PROCES FALIMENT SOCIETATE

ANGAJEZ AVOCAT CU EXPERIENTA PENTRU PROCES FALIMENT SOCIETATE COMERCIALA.
Va rog sa imi scrieti pe getabarna@yahoo.com pt cei interesati. - Judetul Bihor.
getabarna a scris:

ANGAJEZ AVOCAT CU EXPERIENTA PENTRU PROCES FALIMENT SOCIETATE COMERCIALA.
Va rog sa imi scrieti pe getabarna@yahoo.com pt cei interesati. - Judetul Bihor.

In sectiunea Consultanti gasiti avocati din judetul Bihor, ii puteti contacta dvs
www.avocatnet.ro/content/con...
va sfatuiesc sa cautati avocat din zona
cred ca d-tra sunteti cel interesat
Da, la cate termene de judecata vor fi este mai mult decat indicat sa va angajati avocat din zona.
Nu mai platiti nici cheltuielile legate de deplasarea avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat alexsandu alexsandu caut avocat in judetul bihor pentru un proces inpotriva m.a.i,cerintele procesului salariile si daune morale. (vezi toată discuția)
Caut avocat in oradea Blanka1986 Blanka1986 Buna caut un avocat in Oradea cu care m-as putea consulta intr-o problema de familie despre custodia unui copi (vezi toată discuția)
Avocat felli_d felli_d Grup de persoane disponibilizate cautam un avocat specializat in dreptul muncii pt un proces impotriva uneia dintre primele 3 societati din ROMANIA. (vezi toată discuția)