avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabil

Buna ziua,

Din pacate cu firma de contabilitate angajata in prezent trebuie sa intrerup colaborarea. Imi puteti recomanda o cale de urmat in a gasi un contabil cu care sa pot stabili o cale de urmat pt a rezolva tot ce este de rezolvat?
Stiu ca pare stupid, nu vreau sa credeti ca nu stiu sa caut un contabil.....doar ca din experientele recente avute nu prea mai stiu cum sa fac. Vreau un contabil pe care sa-l inteleg ce spune foarte clar si care sa ma inteleaga foarte clar, nu sa vorbim unul cu celalalt si sa intelegem separat. Poate ca s-a mai aflat cineva in situatia asta si imi poate da un sfat cum sa rezolv.

Multumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 15:47, 28 Ianuarie 2015
Buna ziua
Puteti contacta un contabil si de pe acest forum daca gasiti in zona dumneavoastra,...
Multumesc pt raspuns!
Aveti butonul de "cauta consultant" si puteti selecta profesia si localitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de contabil georgiana_mir georgiana_mir Buna ziua, Unde sa mai caut?Poate nu am cautat destul de bine sau unde trebuia. Din pacate nu am gasit un contabil/a si as avea nevoie pentru codul caen ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pe legea 10 Dana Marin Dana Marin Caut avocat sa ma reprezinte intr-un conflict pe Legea 10. Notificarea nu s-a facut corect, a fost sarit unul din mostenitori si acum partea aceluia se ... (vezi toată discuția)
Legislatie firme nitzu nitzu Am o agentie imobiliara nou-nouta si vreau sa incep activitatea pe ea. Dar inainte de asta, incerc sa ma pun la puct cu tot ce trebuie. Ma puteti ajuta cu o ... (vezi toată discuția)