fgs a scris:
in primul rand primaria nu are ce modifica - daca nu au depus toti mostentorii cererea in termen, decizia nu ii poate cuprinde decat pe cei care au notificat. restul nu poate fi decat rezolvat pe calea unui proces in civil intre mostenitori. daca dati in judecata primaria pierdeti bani si timp!
desigur ca onorariul perceput POATE fi un criteriu de departajare intre "oferte", dar cred ca in materia reprezentarii juridice este unul dintre cele mai neadecvate criterii. convingeti-va inainte ca respectivul avocat este competent in domeniu (prin asta nu vreau sa aduc atingere profesionalitatii avocatilor ci doar sa subliniez ca sunt unii specializati pe comercial, pe dreptul muncii, etc, avand mai putina sau chiar deloc experienta si competenta implicit in materia restituirii proprietatilor) si dupa aceea puteti selecta in functie de pretentiile de onorariu. nu va ajuta la nimic un onorariu mic si un ultraprofesionist in dreptul muncii!
Multumesc pentru raspuns.
Ce criterii de selectie si cata experienta cu avocatii am eu nu e subiectul acestui topic.
Eu am precizat ca doresc sa cunosc cuantumul de onorariu pentru asa ceva inca din start pentru ca ma grabesc si nu am timp de negocieri.