avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Activitate romdan

Activitate romdan

Buna ziua, Azi am cerut un raspuns oficial de ;a A.N.I. Este greu de luat legatura cu ei dar ei sunt singurii care pot decide.Parerile sunt diferite dar se pare ca d.p.d.v.legal , nu este voie.. Sa vad ce vor raspunde.
Buna ziua, GAL-ul este o organizatie non guvernamentala dar am citit ca poti sa fii membru fondator dar nu angajat cu contract.
Din cate stiu, doar norma didactica este permisa pentru functionari.
Nu vreau sa risc , chiar daca avem salarii de 3600 net! ( avem doar incompatibilitati) , un salariu mai mic decat majoritatea sectoarelor si interdictii in a mai lucra suplimentar la alte societati.
De ex,. de trei ori mi-am dat demisia din consilier local , in termenul de 15 zile deoarece intervenea incompatibilitatea , chiar daca postul unde lucrez este intr-o alta localitate decat aceea in care am fost ales consilier local.
Buna ziua, ca si functionar public pot sa fac un contract de colaborare cu GAL-ul pentru 3 luni?
Pe perioada de 3 luni ar urma sa fiu si platit.
Pe 18 apr 2003 am fost condamnat la 2 ani loc de munca .( sentinta definitiva si irevocabila).Pe 26 -11-2003 am inceput executarea pedepsei la o societate comerciala. Pe 23- 12-2004 a incetat printr-o hotarare judecatoreasca executarea prin munca deoarece au fost deduse si 144 de zile de arest preventiv constatand-se ca s-a efectuat cel putin doua treimi din durata pedepsei.
Au trecut 5 ani si o luna de la hotararea de incetarea executarii pedepsei.
Pot sa depun o cerere pentru reabilitare judecatoreasca?
Va multumesc anticipat