avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate aura66

Activitate aura66

daca s-a facut partajul prin inteklegere ,s-a terminat judecata cu acordul partilor de a nu mai deschide niciunul din ei actiunea si hotararea data de judecatoare a fost comunicata pe internet,pe 5 martie.cui si ce trebuie sa facem si mi se de-a hartia cu rezolutia mai repede fiindu-mi necesare pt un credit de locuinta?
Sunt functionar public si am terminat facultatea in anul 2009 am luat licenta ,dar datorita unor probleme de sanatate nu am putut depune actele necesare pentru a sustine examenul de avansare in clasa, se mai poate face ceva?
Discuție succesiune
Am fost casatorita cu sotul meu din anul 1969,in 1987 a decedat socrul meu,s-a dezbatut succesiunea,din care soacra mea a mostenit 1/2,iar din cealalta jumatate i-a revenit soacrei 1/4,iar sotului meu 3/4,sora sotului meu renuntand la succesiune in favoarea sotului meu.In 1997 a decedat si soacra mea,am dezbatut succesiunea prin tibunal im2005,sora sotului renuntand la succesiune.In 2009 a decedat si sotul meu eu raminind cu baiatul in casa.Noi avem 2 copii,o fata care s-a casatorit dupa terminarea liceului in alta localitate,iar noi raminind cu baiatul. Impreuna cu sotul meu am facut anexe la casa, am acoperit-o din nou cu tabla,baiatul a renovat casa si interior si exterior.Constructia se afla pe 250mp.Va rog sa-mi spuneti care ar fi partea fiecaruia dupa dezbaterea succesiunii(mama si cei doi copii).Mentionez ca baiatul are de platit la banca pana in 2017,bani care i-a luat pentru renovarea casei.
Ca intreprindere inndividuala imi trebuie neaparat casa de marcat?