avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare care consfinteste invoiala partilor - ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare care consfinteste invoiala partilor - urgentarea redactarii si comunicarii

daca s-a facut partajul prin inteklegere ,s-a terminat judecata cu acordul partilor de a nu mai deschide niciunul din ei actiunea si hotararea data de judecatoare a fost comunicata pe internet,pe 5 martie.cui si ce trebuie sa facem si mi se de-a hartia cu rezolutia mai repede fiindu-mi necesare pt un credit de locuinta?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:23, 30 Martie 2012
Solicitati la instanta urgentarea redactarii si motivati cererea . Insa termenele de redactare sunt foarte lungi datorita volumului mare de dosare.
Hotararile civile se redacteaza in termen de 30 de zile de la pronuntare.
Daca acest termen va fi depasit, aveti posibilitatea sa formulati o cerere adresata presedintelui instantei, pe calea careia sa solicitati urgentarea redactarii hotararii.
De la data comunicari va curge termenul de recurs de 15 zile.
Dupa expirarea termenului de recurs puteti legaliza hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)
Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)
Divort imo imo Dupa cite zile trimit de obicei dupa terminarea divortului deciziile sau sentinta judecatoreasca? Nu stiu cum se zice corect la hartia ,dovada cu care pot ... (vezi toată discuția)