avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate ByaDolo

Activitate ByaDolo

Buna ziua,

Am depus un bilant pt un SRL gresit, in sensul ca datoriile din formularul 10 nu sunt corelate cu formularul 30. Am avut credite bancare pe termen lung si aceasi suma mi-a pus-o programul si la dobanzi pt creditele pe termen scurt, iar eu nu am observat, pana azi, cand am mai facut o verificare de rutina.
L-am depus online si am primit recipisa fara erori de validare.
Stiu ca nu pot sa depun rectificativa la bilant dar trebuie sa corectez neaparat eroarea. Bilantul este pentru banca.

Va rog foarte mult sa imi dati niste idei cum as putea sa rezolv problema.

Am vazut pe [ link extern ] ?

Va multumesc frumos!
O seara placuta!
Multumesc mult!
Se retine impozit pe venit pentru concediul medical (incapacitate temporara de munca)? Care este baza legala? Unde gasesc raspunsul, in codul muncii sau codul fiscal sau legea bugetului pe asigurarile sociale. Am incercat sa caut dar nu am gasit. X-(

Multumesc!
Nu poti sa imi spui unde isi poate stabili sediul un sindicat?
Nu gasesc nicaieri in lg 62/2011.
Multumesc!
Buna,

As dori cateva clarificari in legatura cu contractul colectiv de munca la nivel de ramura si de unitate. Cand este obligatoriu, ce inseamna de fapt...
Deasemenea vreau si baza legala, adica unde gasesc legea referitor la ele pentru a putea citi mai mult.
Am nevoie pentru a putea face o analiza paralela 2011-2012.

Multumesc!
Buna,

Nu am complectate foile de parcurs pt nici o cursa. Vreau sa le complectez acuma, din urma, dar vreau sa stiu daca sunt valabile fara stampile si semnaturi?
In caz de control imi spunt solicitate, sigur?
Camionul a facut transport extern, pt toata perioada, ex spania - anglia, in romania nu a circulat.

Multumesc mult, este foarte important pt mine raspunsurile dvs.