avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate grumette40

Activitate grumette40

Discuție Calatoria In UE
M-ar interesa sa stiu daca dupa 1 ianuarie 2007 raman in vigoare dispozitiile conform carora la parasarirea teritoriului romanesc este necesar sa avem asupra noastra suma de 30 euro/zi sedere, respectiv invitatie?
Vrea o sursa legislativa sau orice alta sursa care confirma raspunsul.
Multumesac anticipat
Răspuns la discuția Consilier juridic stagiar
Mulţumesc mult de răspunsuri , însă eu auzisem că nu e suficientă înscrierea în colegiu ci că se dă şi un examen , bineînţeles că nu-mi pare rău dacă nu se dă examen . Problema mea era că îmi găsesc loc de muncă şi nu pot să-mi exercit profesia fiindcă nu m-am înscris la colegiu . În plus credeam că înscrierile se fac o dată pe an şi mă gândeam că nu o să pot lucra vreun an de zile pentru că nu m-am înscris când trebuia . Trebuie să îndeplinesc şi condiţia de domiciliu în Bucureşti dacă urmează să mă înscriu la colegiul de aici?M-am mai relaxat după mesajele primite .Mulţumesc din nou
Răspuns la discuția Consilier juridic stagiar
.... şi încă ceva : cunoaşte cineva la ce dată urmează să aibă loc examenul ?
Urmează să termin facultatea în luna iulie şi aş dori să devin consilier juridic . Îmi poate cineva explica paşii pe care trebuie să îi urmez ? Colegii mei în mare parte urmează să se înscrie la Barou aşa că nu am putut aduna informaţii de la ei şi nici pe internet nu am găsit procedura ce trebuie urmată . Tot ce ştiu e că se plăteşte o taxă de 120 de euro . Există vreo condiţie de domiciliu dacă optez pentru Bucureşti eu având domiciliul legal în provincie ?
Mulţumesc anticipat
O societate comercială are 3 administratori . Pentru a lua o hotărâre cu privire la societate se întâlnesc 2 dintre ei la sediul societăţii iar cel de-al treilea , aflându-se în altă localitate participă la luarea hotârârii în cadrul unei videoconferinţe . Cum se poate proba consimţământul celui de-al treilea , la luarea hotărârii?
Mulţumesc
Răspuns la discuția Tulburarea liniºtii publice
Mulţumesc pentru răspuns . Am încercat să vorbesc cu vecinul respectiv căci nu sunt o persoană certăreaţă de fel şi chiar nu am dorit să apelez la poliţie .Vecinul însă nu reacţionează în nici un fel când bat în ţeava de la calorifer . Mai mult am fost la el la uşă şi nu a dorit să-mi răspundă , din contră a dat muzica mai tare în semn de şicană .
Vecinul meu dă muzica la maxim apropae în fiecare zi . Am înţeles că pot anunţa poliţia numai dacă acest lucru se întâmplă după ora 22 . Întrebarea e : ce se poate face dacă vecinul mă în înnebuneşte cu muzica aproape zi de zi însă până în ora 22 ?
Mulţumesc anticipat