Vecinul meu dă muzica la maxim apropae în fiecare zi . Am înţeles că pot anunţa poliţia numai dacă acest lucru se întâmplă după ora 22 . Întrebarea e : ce se poate face dacă vecinul mă în înnebuneşte cu muzica aproape zi de zi însă până în ora 22 ?
Mulţumesc anticipat
nu conteaza. daca se intampla repetat .. chiar daca e ziua... poti face plangere la politie. Prima oara, probabil, ii va da un avertisment, dar daca se repeta va primi amenda contraventionala. Si cand o plati o amenda cat un salariu minim pe economie ... o sa-i treaca cheful sa deranjeze pe altii.
PS: in prima instanta poti merge sa incerci sa vb cu vecinul respectiv ... poate va intelege de vorba buna si se va evita complicatiile cu politia.
Mulţumesc pentru răspuns . Am încercat să vorbesc cu vecinul respectiv căci nu sunt o persoană certăreaţă de fel şi chiar nu am dorit să apelez la poliţie .Vecinul însă nu reacţionează în nici un fel când bat în ţeava de la calorifer . Mai mult am fost la el la uşă şi nu a dorit să-mi răspundă , din contră a dat muzica mai tare în semn de şicană .
Am avut si eu o problema asemanatoare,da' cu ajutorul politiei s-a rezolvat.S-au dus o singura data,au vorbit cu vecinul,iar apoi acesta a mai redus din volum.
Am si eu o problema cu vecin de deasupra mea. Da muzica tare aproape in fiecare zi si nu tine cont de ora..am chemat politia..i-a dat o amenda si nu s-a potolit. Am chemat politia de vreo 5-6 ori..dar s-a invatat cand vine politia sa nu deschida usa.Politia bate10-15-20 de min si dupa pleaca asa cum a venit si el dupa aia continua.Ce pot face in acest caz?
De cate ori venea, politia intocmea vreun act, ceva din care sa rezulte ca a raspuns la sesizare si ce a constatat?
Alte discuții în legătură
Vecina sensibila
julie88
stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)