avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea liniºtii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea liniºtii publice

Vecinul meu dă muzica la maxim apropae în fiecare zi . Am înţeles că pot anunţa poliţia numai dacă acest lucru se întâmplă după ora 22 . Întrebarea e : ce se poate face dacă vecinul mă în înnebuneşte cu muzica aproape zi de zi însă până în ora 22 ?
Mulţumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: OanaSM , utilizator 21:20, 14 Septembrie 2007
Nu,batea la usa si dupa venea si imi spunea ca nu are ce sa-i ii faca ca nu poate sa intre peste el ca ii trebuie mandat si sa ne punem de acord toti vecinii si sa facem o sesizare la politie. Dar am vorbit cu vecinii si nu sunt toti de acord. El sta la etaju 4 si cei de a parter de exemplu nu se simt deranjati
Faceti dvs. o reclamatie scrisa la politie.
~ Conținut șters la cerere ~
salutare tuturor,

am o problema d genul celor expuse de voi si inca n-am rezolvat-o ...mai precis, locuiesc la curte undeva in zona Bucurestii Noi, iar nesimtitul de vecin de langa mine (care de altfel este un chirias) si-a deschis o afacere de genul butic de cartier care daca la inceput a fost cu vanzare pentru acasa acum si-a extins afacerea cu o terasa in afara curtii lui pe un spatiu verde al domeniului public astfel in cat tot felul de ratati din cartier vin si consuma zilnic alcool facandu-mi viata insuportabila in propia-mi curte... am facut o reclamatie la politie si primaria sector 1 iar dupa ce au verificat situatia din teren, politia mi-a spus in scris ca vecinul a fost avertizat sa nu mai tulbure linistea si sa nu mai vanda alcool minorilor (detaliu pe care l-am sesizat eu)... iar primaria mi-a zis ca l-a somat sa inchida terasa pana la autorizare (deci nu are autorizatie pentru terasa la care se aduna toti alcoolicii din cartier) si ca nu a constatat nici o sursa de zgomot care sa perturbe linistea, in butic negasind decat un radio fara amplificare!!!!...incredibil ...ce le sesizez eu si ce-mi raspund ei... intre timp nesimtitul de vecin isi intretine in continuare clientela in fiecare zi cu alcool, iar eu trebuie sa suport discutii zgomotoase si obscene uneori, sa le suport fetele acre cand ies si intru in curte ...etc... un disconfort total si nervi intinsi la maxim pentru toata familia doar pentru ca statului , prin "organele" sale inteligente nu ai pasa sau nu sunt in stare sa vada adevarata problema ... .. daca aveti o rezolvare la aceasta problema va multumesc anticipat .... :((
Si eu am probleme cu vecinii: ziua, noaptea, nu conteaza. Cand au ei chef. Ma gandeam, ce ar fi sa ne unim si sa facem o plangere colectiva la guvern?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina sensibila julie88 julie88 stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)
Vecin deranjat de muzica fairy_tooth89 fairy_tooth89 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema pe care o am cu vecinii mei. Acestia sunt deranjati in permanenta de orice zgomot venit din curtea mea, ... (vezi toată discuția)
Sunt terorizata!!!!!!!!!!!!!! dy@n@ dy@n@ Buna! Am revenit din nou pe site ul acesta care ma ajuta foarte mult ! Dar acum pot spune cu toata certitudinea ca sunt terorizata ! De ce spun ca sunt ... (vezi toată discuția)