Avem urmatoarea problema, contract de prestari servicii in telecomunicatii iar furnizorul de doua saptamani nu mai intervine sa remedieze o avarie, mai pe scurt nu mai putem beneficia de serviciul specificat in contract de doua saptamani, as dori sa stiu inainte sa il actionez in instanta ce mesaj ii pot transmite ( as vrea sa ii transmit un fax, daca aveti si un model ar fi perfect ) Reclamatile la serviciul de relatii cu clientii au fost in zadar , in fiecare zi un angajat al firmei sunand catre ei degeaba.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Totusi, nici cel ce mi-a incredintat autoturismul ? Si el stia ca masina nu e asigurata si ca eu nu posed permis de conducere si totusi mi-a incredintat-o .. Pana la urma ramane sa platesc eu toate daunele ?
Multumesc respectuos pentru raspunsurile acordate !
In anul 2006, pe cand aveam 18 ani ( mic si prost ), am comis un accident neavand permis de conducere ( de aceasta problema am scapat, mi s-a inlocuit raspunderea penala cu amenda administrativa) cu o masina fara asigurare. Am accidentat 5 masini dintre care 3 aveau asigurare Casco. Toate bune si frumoase, m-a dat in judecata o firma mare de asigurare pt ca nu aveam cu ce sa le platesc, a castigat si am inceput sa platesc, cu a doua firma de asigurare m-am inteles amiabil si le platesc si lor. Celalalte doua masini care nu aveau casco au apelat la F.P.V.S (FONDUL DE PROTECŢIE A VICTIMELOR STRÃZII), care la randul lor m-au dat in judecata , abia acum avand loc a doua intalnire in instanta ( 5 feb 2010 ). Aici e dilema mea , cei de la FPVS ne-au gasit pe amandoi vinovati , eu ca am condus masina si proprietarul ca nu a asigurat-o si a incredintato fara asigurare. in consecinta citez "paratii vor raspunde in solidar" . Eu platesc la cele 2 firme de asigurare in total cam 18.000 RON, cei de la FPVS au si ei de primit alti 10.000 RON. O sa ma prezint in instanta si o sa imi iau angajamentul sa platesc in rate lunare . Vreau sa stiu insa de ce cele 2 firme de asigurare nu l-au tras si pe proprietarul masinii la raspundere ci doar pe mine si daca mai pot face ceva in aceasta privinta . Pot da in judecata proprietarul masinii sa plateasca si el ?