avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme contract servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme contract servicii

Buna ziua,

Avem urmatoarea problema, contract de prestari servicii in telecomunicatii iar furnizorul de doua saptamani nu mai intervine sa remedieze o avarie, mai pe scurt nu mai putem beneficia de serviciul specificat in contract de doua saptamani, as dori sa stiu inainte sa il actionez in instanta ce mesaj ii pot transmite ( as vrea sa ii transmit un fax, daca aveti si un model ar fi perfect ) Reclamatile la serviciul de relatii cu clientii au fost in zadar , in fiecare zi un angajat al firmei sunand catre ei degeaba.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters56278 , utilizator 11:39, 30 Martie 2010
luati intai contractul si sititi cu atentie mai ales partea cu modul in care se fac reclamatiile precum si modul in care se comunica (fax ,scrisoare recomandata,e mail etc) si unde anume (la centru,la centrul zonal) si scrieti-le in calitatre de beneficiar,cu privire la nefunctionarea serviciului de cand anume si cauza.Daca vb telefonic luati numele persoanelor cu care vorbiti si mentionati in notificare ca ati sunat telefonic,ora la care atui sunat ,persoana cu care ati vorbit si raspunsul primit.
Respectati prevederile contractuuli in privinta modului de a face sesizarea,pentru a elimina posibilitatea disculparii datorita faptului ca "nu au fost instiintati conform contractului"
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract furnizor marius_vlad52 marius_vlad52 În zadar încerc la tf. meu cu abonament sa prind la nr *222 operatoarea pentru a discuta despre rezilierea contractului, nu reusesc. Puteţi sa-mi spuneţi ... (vezi toată discuția)
Probleme furnizor de internet thetraveler thetraveler Buna ziua! De ceva vreme (aproape 2 saptamani) nu imi functioneaza conexiunea la Internet. Mai exact modemul nu mai detecteaza semnal de pe linia telefonica ... (vezi toată discuția)
Am un credit imobiliar in valuta restant la banca guz_marian guz_marian desi cu multe eforturi vreau sa platesc suma restanta iar banca si firma care recupereaza creditul arunca pisica de la unu la altu si nu da nimeni nici macar o ... (vezi toată discuția)