Am si eu o nelamurire?
In luna iunie 2011 am lucrat 15 ture a cate 12 ore,specific ca am lucrat si pe 12 si 13 iunie care din cate am aflat sunt zile sarbatoare adik sunt platite dublu.1)As dori sa stiu daca pe 13 mi se acorda liber platit ca din cate am citit asa se pare ca am acest drept? 2)Mi s-a spus ca nu-mi ies orele de baza dat fiind faptul ca sistemul(pontatorul)i-a sarbatorile separat iar la ore normale nu-mi apre nimik si din aceasta cauza ies cu -24ore e normal asa ceva?3)ca sa reduca din cele -24ore mi-a bagat liberul platit si asa am iesit la -12ore cea mai mare aberatie dupa parerea mea asa mi-au luat si liberul platit si orele aferente acelui liber platit adik isi bat joc de mine.E normal asa ceva?Daca nu unde ma pot adresa ca sunt hotarat sa merg mai departe?4)
sunt martor la un proces de furt iar inculpatul este retinut am o pb?deja am fost chemat de doua ori in instanta prima oara nu am primit nimik in sensu asta iar a doua oara am fost dar am plecat din mai multe motive am o intrebare?ce se poate intampla acum?
si daca am fost amenintat la tribunal?eu nu vreau sa dau declaratie cu acuzatul in aceeasi camera?se poate face asa ceva?am dreptul asta ca martor?