avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

martor

sunt martor la un proces de furt iar inculpatul este retinut am o pb?deja am fost chemat de doua ori in instanta prima oara nu am primit nimik in sensu asta iar a doua oara am fost dar am plecat din mai multe motive am o intrebare?ce se poate intampla acum?
si daca am fost amenintat la tribunal?eu nu vreau sa dau declaratie cu acuzatul in aceeasi camera?se poate face asa ceva?am dreptul asta ca martor?
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
chinezu001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 16:08, 29 Ianuarie 2010
Puteti fi adus cu mandat de aducere si amendat pentru incalcarea dispozitiilor Codului de procedura Penala.
Va sugerez sa dati curs citatiei si sa va prezentati la audiere.
Ce ati dori sa primiti ca nu inteleg?

Daca sunteti un martor de care depinde justa solutionare a cauzei si va va cita si nu va veti prezenta veti fi citat cu mandat de aducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere ?! francisca_maria francisca_maria Buna ziua, intr-o seara pe la ora 21 suna la usa parintilor mei un politist foarte nervos si suparat ca \"vin pe timpul meu si cu masina mea si sunt ... (vezi toată discuția)
Citat in calitate de martor n_laci2002 n_laci2002 Azi am primit o citatie, prin care sunt chemat ca si martor. Nu vreau sa dau nume, si voi scrie fraza putin mai ciudat, sper sa se inteleaga. Numele meu, ... (vezi toată discuția)