avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate Baciu Silvia

Activitate Baciu Silvia

Am o SC comerciala si am dat in judecata o persoana pentru recuperarea unor bani. Problema e ca am pierdut procesul iar acum sunt obligata sa i achit eu cheltuielile de judecata. As dori sa știu dacă refuz sa i achit cheltuielile de judecata pot păți ceva eu ca persoana fizica atâta timp cat ea s-a judecat cu SC.
Sau executorul vine sa recupereze un bun al SC.
Asi dori o Informație dacă se poate.Recent vecina de deasupra s-a inundat bine înțeles inundându-ma si pe mine . Problema cea mai mare e ca eu am spatiu comercial acolo cu îmbrăcăminte, apa depășind 15 cm pe pereți curgea puhoi si pe la întrerupătoare ,prize etc.
Varul pe pereți a inflorit si o parte din marfa e uda de câteva zile tin magazinul inchis eu plătind chirie la acest spatiu. Vecina care ma inundat e plecata in Germania lasand cheia la o dna sa se uite din cand la ap. Am contactato telefonic sa i spun ce i de făcut, cine imi zugrăvește, intalatia electrica cine o repare hainele sunt ude, si mi a raspuns ca nu i vina ei e a instalatorului care ea montat caloriferu.
ÎNTREBAREA MEA ESTE DACÃ POT FACE CEVA SA MI RECUPEREZ PAGUBELE FACUTE IN MAGAZIN.