avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate lucianstanila

Activitate lucianstanila

Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
Indraznesc sa va mai intreb daca toate acele acte sunt legal sa fie solocitate si daca termenul se aplica ? Ce demersuri legale pot face ? Plangere la politie sau primarie ?
Buna ziua,

Ma adresez dumneavoastra cu cateva aspecte. Am cumparat un apartament de 3 camere curand si ca orice nou proprietar am vrut sa ma inscriu in asociatie. D-ul Administrator mi-a solicitat urmatoarele acte: cerere de inscriere, copii buletine, copie act de vanzare-cumparare, copie extras carte funciara, copie certificate nastere copii, copie certificat casatorie, copie releveu si 700 lei fond de rulment. Vi se pare normal ca singura posibilitate de a-l contacta este la telefon, el incaseaza intretinerea din usa in usa, nu are program afisat si pe deasupra mi-a comunicat ca voi astepta rezultatul inscrierii plus acordul privind centrala 30 de zile cum spune el ca este legal.

Va rog frumos sa ma ajutati!!! Ce pot face ? Unde ma pot adresa ?

Presedintele de bloc a fost un fel de mediator. Dar degeaba. Vecinii in bloc spun ca tuturor le face la fel si ca este posibil sa vrea spaga !!!!

I-am spus ca vreau si eu sa renovez apartamentul: electrica, sanitare, etc.
Stiti ce mi-a spus? Sa-i fac cerere si sa mi-o aprobe el dupa care sa-mi dea el lucratori autorizati!!!

Ce pot face ? Multumesc anticipat!

P.S. In ultimii 11 ani nu avut loc nici macar o sedinta de bloc !!!
Buna ziua,

Spuneti-mi va rog ce activitati pot intreprinde daca am 5630 ?
Adica pot vinde inghetata sau sandvich-uri si salate luate de la o firma de catering ?

multumesc anticipat