Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
Indraznesc sa va mai intreb daca toate acele acte sunt legal sa fie solocitate si daca termenul se aplica ? Ce demersuri legale pot face ? Plangere la politie sau primarie ?
Ma adresez dumneavoastra cu cateva aspecte. Am cumparat un apartament de 3 camere curand si ca orice nou proprietar am vrut sa ma inscriu in asociatie. D-ul Administrator mi-a solicitat urmatoarele acte: cerere de inscriere, copii buletine, copie act de vanzare-cumparare, copie extras carte funciara, copie certificate nastere copii, copie certificat casatorie, copie releveu si 700 lei fond de rulment. Vi se pare normal ca singura posibilitate de a-l contacta este la telefon, el incaseaza intretinerea din usa in usa, nu are program afisat si pe deasupra mi-a comunicat ca voi astepta rezultatul inscrierii plus acordul privind centrala 30 de zile cum spune el ca este legal.
Va rog frumos sa ma ajutati!!! Ce pot face ? Unde ma pot adresa ?
Presedintele de bloc a fost un fel de mediator. Dar degeaba. Vecinii in bloc spun ca tuturor le face la fel si ca este posibil sa vrea spaga !!!!
I-am spus ca vreau si eu sa renovez apartamentul: electrica, sanitare, etc.
Stiti ce mi-a spus? Sa-i fac cerere si sa mi-o aprobe el dupa care sa-mi dea el lucratori autorizati!!!
Ce pot face ? Multumesc anticipat!
P.S. In ultimii 11 ani nu avut loc nici macar o sedinta de bloc !!!