avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen 5630 activitati permise
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen 5630 activitati permise

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog ce activitati pot intreprinde daca am 5630 ?
Adica pot vinde inghetata sau sandvich-uri si salate luate de la o firma de catering ?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 14:32, 17 Mai 2010
5630 baruri si alte activitati de servire a bauturilor
aceasta clasa include activitatea de servire si pregatire a bauturilor pentru consumul imediat in incinta
mai include de asemenea: baruri ,bodegi, saloane de servit cocktail-uri,discoteci,berarii,cafenele,baruri care servesc sucuri de fructe,standuri mobile de vanzare a bauturilor.
nu poti vinde altceva decat daca autorizezi activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru bar, discoteca si jocuri (snooker+pacanele) zzanetta zzanetta Vreau sa infiintez un local in care sa se poata consuma bauturi ,tutun,sa fie discoteca si sa fac o sala de jocuri cu snooker si pocanele. Ce coduri CAEN ... (vezi toată discuția)
Nedumerire legata de codurile caen iannispatriciu iannispatriciu Bună! Am o cafenea, iar societatea are codul CAEN 5630 „Baruri si alte activitati de servire a bauturilor”. Dacă doresc să prepar piureuri din fructe ... (vezi toată discuția)
Caen cafenea corneleftimie corneleftimie Buna ziua, Pentru o cafenea care serveste si cateva produse de patiserie si cofetarie este necesar sa aiba codurile CAEN 5610 si 5630? Sau este suficient ... (vezi toată discuția)