avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen 5630 activitati permise
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen 5630 activitati permise

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog ce activitati pot intreprinde daca am 5630 ?
Adica pot vinde inghetata sau sandvich-uri si salate luate de la o firma de catering ?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 14:32, 17 Mai 2010
5630 baruri si alte activitati de servire a bauturilor
aceasta clasa include activitatea de servire si pregatire a bauturilor pentru consumul imediat in incinta
mai include de asemenea: baruri ,bodegi, saloane de servit cocktail-uri,discoteci,berarii,cafenele,baruri care servesc sucuri de fructe,standuri mobile de vanzare a bauturilor.
nu poti vinde altceva decat daca autorizezi activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru bar, discoteca si jocuri (snooker+pacanele) zzanetta zzanetta Vreau sa infiintez un local in care sa se poata consuma bauturi ,tutun,sa fie discoteca si sa fac o sala de jocuri cu snooker si pocanele. Ce coduri CAEN ... (vezi toată discuția)
Nedumerire legata de codurile caen iannispatriciu iannispatriciu Bună! Am o cafenea, iar societatea are codul CAEN 5630 „Baruri si alte activitati de servire a bauturilor”. Dacă doresc să prepar piureuri din fructe ... (vezi toată discuția)
Caen cafenea corneleftimie corneleftimie Buna ziua, Pentru o cafenea care serveste si cateva produse de patiserie si cofetarie este necesar sa aiba codurile CAEN 5610 si 5630? Sau este suficient ... (vezi toată discuția)