avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate curier

Activitate curier

Răspuns la discuția violente in familie
imi cer scuze ca nu au fost clare explicatiile mele: ma refeream la chemarea minorului care a asistat la scenele de violenta, pentru o declaratie/marturie (nu la intervievarea minorului pentru divort)
multumesc
Răspuns la discuția violente in familie
dar nu trebuie dovedita fapta in sine ? se accepta intervievarea minorilor pentru marturie ?
Răspuns la discuția violente in familie
in situatia in care se face plangere penala si exista pana la 30 de zile de ingrijire ?

multumesc
Răspuns la discuția violente in familie
ex. amenzi, restrictii de orice gen, inchisoare (provocari si violente au avut loc de ambele parti)
care pot fi consecintele legale ca urmare a violentelor in familie (divort in derulare) atunci cand violentele au fost de ambele parti (exista certificate medico legale de ambele parti) dar totusi una dintre parti va avea nevoie de ingrijire medicala (poate si interventie chirurgicala) ?
in documentatia de licitatie nu s-a prevazut (la momentul lansarii licitatiei) faptul ca se poate acorda avans. la licitatie s-a prezentat un singur ofertant, a semnat contractul si i s-a atribuit si un avans de 60 % din valoarea contractului. este o abordare corecta ? si daca nu, care sunt consecintele ? multumesc.
Răspuns la discuția aga extraordinara
si nu este si o obligatie sa fie facuta o convocare prealabila, sa existe o informare asupra subiectelor de discutie, asupra locatiei ?

daca subiectele discutate erau de competenta AGOA de ce s-au discutat si aprobat in AGEA ?
documentele "semnate" in acest fel sunt: adrese catre banci, contracte comerciale, acte depuse la onrc, acte constitutive, hotarari aga, declaratii la avocat etc.
ce credibilitate are un avocat, sau ce legalitate au acele documente pentru care avocatul a atestat ca documentele au fost semnate in fata sa si ce i se poate intampla avocatului care a "atestat" acest lucru ?
Răspuns la discuția aga extraordinara
multumesc pentru raspuns. daca totusi s-a depasit termenul de 15 zile si unul dintre cei doi asociati semnatari doreste sa conteste aceasta hotarare, ce este de facut ?
ce valabilitate are o hotarare aga extraordinara in situatia in care in actul constitutiv se precizeaza foarte clar ca subiectul care a facut obiectul acestei hotarari se aproba de catre aga si nu de aga extraordinara ?