eclair a scris:
in prima postare ati scris ca sotia intentioneaza sa ia fetita cu ea in Germania...deci..repet nu incercati sa tratati problema din puntul dv de vedere, copiii sunt sensibili la suferintele parintelui, prezent, sau se simt obligati sa trateze ostil parintele absent desi nu e chiar ce-si doresc...uneori dintr-o solidaritate indusa de comentariile celor cu care traieste zi de zi. Nu se pot da sfaturi unor adulti cum sa-si gestioneze viata proprie, dar in privinta copilului alegerea ei nu trebuie sa fie conditionata sau influentata, dv sunteti tatal, mama este mama ei, si abia dupa aceea sunteti actuali (fosti) sot si sotie. Vorbiti cu mama strict despre interesul copilului. Stabiliti programul de vizitare strict si mai ales respectati-l.
da..asa am scris...dar intre timp a aparut chestia cu teleportarea in Italia! fetita a stat cu mine mai mult decat cu mama...nu vad rostul sa o influentez! chiar eu i-am zis ca daca vrea sa mearga la mama ei sa imi zica si nu am nimic de obiectat!
fetita nu poate fi influentata...vede cu ochii ei tot ce se intampla! v-am zis...eu am incercat toate chestiile posibile si imposibile ca singura pers. care sa treaca cat de cat bine peste aceasta situatie sa fie fetita!