avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imputernicire bunica- parinti plecati din tara!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imputernicire bunica- parinti plecati din tara!

Buna ziua. Eu si sotul suntem despartiti de 2 ani. Eu doresc sa aduc fetita pe perioada vacantei ca sa stea cu mine! Fetita nu are pasaport, eu si sotul meu nu putem ajunge in acelasi timp in tara .Exista vreo posibilitate prin care ambii parinti pot imputernici bunica care sa se poata ocupa de acest lucru? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dragos_75 , utilizator 21:21, 7 Iulie 2014
Da, se poate daca are acordul ambilor parinti si toate actele in regula.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Da, se poate daca are acordul ambilor parinti si toate actele in regula.

La care acte va referiti sa fie in regula?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pt a scoate un minor din tara luizaizza luizaizza Ma aflu in spania cu sotul meu.in tara am o fetita de 6 ani.ce acte trebuie sa trimitem noi din Spania ca sa o poata aduca unul din bunici? (vezi toată discuția)
Acte necesare pt calatoria minorului flr_florentina flr_florentina buna ziua,am o intrebare sotul meu are o fetita din prima casatorie care este la mama ei ele locuind in italia,sotul meu vrea sa aduca fetita in tara pe ... (vezi toată discuția)
Cum sa castig custodia fetitei? ContSters269501 ContSters269501 Buna seara Sunt casatorita de 5 ani si am o fetita de 5 ani. As vrea sa divortez pentru ca nu ne mai intelegem de foarte mult timp cu sotul meu si avem ... (vezi toată discuția)