buna am si eu o intrebare.Acum 2 saptamani am primit niste bani de la o persoana. Acum aceea persoana ma preseaza sa ii inapoiez banii si daca nu o fac ma acuza de furt. Desi mi i-a dat cu buna stiinta acum ca nu mai vreau sa vb cu el ma streseaza si ma ameninta ca depune plangere la politie daca nu ii inapoiez banii. E posibil asa ceva?
Buna.Revin din nou cu aceeasi problema.Eu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean.Cunosc formalitatile care trebuie pentru a putea veni in tara.Dar ce ma intereseaza este daca primeste cetatenie romana dupa casatoria noastra si daca o primeste dupa cat timp.Noi vrem sa ne stabilim in Norvegia unde este tatal lui.Acolo avem unde locui el o sa aiba un loc de munca la firma tatalui sau dar daca nu suntem casatoriti nu putem pleca amandoi. Sper ca de data asta m-am exprimat corect.O zi placuta!
Buna am nevoie de ajutor din partea voastra.Am citit multe despre obtinerea vizei de catre egipteni in romania.Dar asi vrea sa stiu daca ma casatoresc cu un egiptean dupa cat timp va primi acte romanesti? Va rog mult ajutati-ma