avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate dexomila

Activitate dexomila

Răspuns la discuția drept proprietate?
Multumesc foarte mult!=D>
Răspuns la discuția drept proprietate?
am scris exact ce mi-au dat cei de la Cadastru...faza este ca anul trecut ...in vara...eram la teren si o baba imi zice ca e terenul ei...si ca nu este al meu...ca cine mi l-a vandut l-a impartit cum a vrut el...faze din astea...si m-am cam speriat un picut...
Multumesc frumos!

P.S. Fiind extravilan,la 220 m de limitra intravilanului...cum credeti ca as putea sa construiesc o casuta acolo?Stiam ceva de case de vacanta cu suprafata la sol de maxim 100 mp.Visez sau astept intravilanul?:)
Daca in extrasul meu de carte funciara scrie la partea a II-a(Foaie de proprietate):
"Actcontractde vanzare cumparare nr din 2007 emis de bnp..." " intabulare,drept de PROPRIETATE,cu drept de cumparare,dobandit prin Conventie.cota initiala 1/1,cota actuala 1/1"so la partea a III-a(Foaie de sarcini) "nu sunt inscrieri privitoare la sarcini"....atunci acel teren este al meu...sau trebuiesa ma gandesc la uzufruct...sau mai stiu eu ce?

MUltumesc frumos!
Discuție casa de vacanta
Problema mea este faptulc a terenul meu se afla la 210 m de limita intravilanului.suprafata este de 533 mp si doresc sa-mi fac o casuta acolo.Auzisem ca daca iti faci casa de vacanta scapi mai usor cu autorizatiile.vorbe?ma intreb totusi si eu cum se ridica ditamai casele in paduri,pe camp sau in cine mai stie ce pustiu...fara sa mai fie in intravilan...ma poate ajuta cineva in aceasta problema?Cum sa fac sa pot ridica casuta?

Multumesc frumos!