avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa de vacanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa de vacanta

Problema mea este faptulc a terenul meu se afla la 210 m de limita intravilanului.suprafata este de 533 mp si doresc sa-mi fac o casuta acolo.Auzisem ca daca iti faci casa de vacanta scapi mai usor cu autorizatiile.vorbe?ma intreb totusi si eu cum se ridica ditamai casele in paduri,pe camp sau in cine mai stie ce pustiu...fara sa mai fie in intravilan...ma poate ajuta cineva in aceasta problema?Cum sa fac sa pot ridica casuta?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Tony Theodorescu , Consilier juridic 05:33, 1 Februarie 2010
Vorbiti cu serviciul de urbanistica din cadrul primariei sa va scoateti acte de teren extravilan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)
Constructii in fond forestier constantin matei constantin matei detin 2 parcele de teren alaturate apeste 1000 mp fiecare, teren intravilan situate in fond forestier compuse din; -parcela 1: neproductiv 850 mp.,padure 195 ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan care în contract apare intravilan Andradalangdo Andradalangdo Buna Am o problema cu un teren , proprietara mi-a zis ca terenul e intravilan( asa aparea si in contract), iar acum am aflat de la primarie ca defat e ... (vezi toată discuția)