avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... constructii in fond forestier
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

constructii in fond forestier

detin 2 parcele de teren alaturate apeste 1000 mp fiecare, teren intravilan situate in fond forestier compuse din;
-parcela 1: neproductiv 850 mp.,padure 195 mp.
-parcela 2: neproductiv 335 mp.,padure 727mp.
intrebarea mea este daca pot construi (o constructie provizorie ,eventual din lemn) daca pot amplasa casute din lemn, rulote ; daca pot amenaja un teren pt. campare FARA SCOATERE DIN FOND FORESTIER deoarece acesta m-ar costa foarte mult undeva la 10000 euro pt.250-300mp. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: constantin matei , utilizator 21:03, 1 Noiembrie 2009
Orice constructie provizorie se poate face numai cu autorizare din partea primariei din raza teritoriala a imobilului respectiv. Sfatul meu este sa va adresati primariei prin compartimentul urbanism si autorizatii de construire si veti afla toate conditiile pe care trebuie sa le indepliniti !
:)
exista vre-o lege in acest sens? primaria nu prea stie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile mele intr-o padure proprietate privata nios nios Buna ziua! Intrebarea mea se adreseaza celor care cunosc Codul Silvic in profunzime. Posed 1 ha de padure in padurea Baneasa. Am achizitionat acest teren in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)
Intravilan extins florinst florinst Buna.Am primit 300mp ca tanar casatorit in intravilanul extins al localitatii si am construit o casa pe aceasta parcela.Dupa receptie am aflat ca terenul ... (vezi toată discuția)