avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate LAURA-ELENA

Activitate LAURA-ELENA

Buna ziua!
Este legal ca un contabil al unei primarii sa aibă dreptul de sporul CFP? Multumesc
Discuție Spor vechime
Buna seara,
Secretarilor UAT li se aplica sporul de vechime? Mulțumesc.
In octombrie 2011, un sofer a pierdut controlul asupra autoturismului si a suferit un accident, fara victime. Din motive personale a refuzat recoltarea probelor biologice. Pe 9 aprilie a avut primul termen si i s-a dat 1 an cu suspendare. In 5 iunie s- a prezentat la Curtea de Apel si s-a amanat procesul pe data de 4.09.2012 pentru ca el să-şi angajeze avocat, iar acum instanta respinge ca nefondat recursul declarat de inculpat.
Cand isi poate redobandi permisul? In aprilie sau in octombrie2013?
Va multumesc!
Discuție Donatie
O persoana in varsta de 89 de ani, vaduv, doreste sa-i doneze fiului sau imobilul. In acest sens, este necesara aprobarea celorlalti fii ai sai?
Doi soti detin 50% actiuni, fiecare, in propria societate. Pe cartea sa de munca e trecut ca fiind sofer, insa, intre timp, a absolvit Facultatea de Drept. Poate sa-si schimbe incadrarea din sofer in jurist?
In cazul in care, ambii soti decid sa vanda imobilul unuia din cei trei copii, e necesara prezenta celorlati doi copii, majori?
Am solicitat la IML un act constatator, prin care sa se dovedeasca faptul ca niciodata n-am suferit hernie de disc si am fost operata inutil de doua ori si mi s-a spus ca nu- mi se poate elibera, decat in cazul in care intentez un proces. Eu necesit acea dovada? Cum sa actionez?
Răspuns la discuția interventii chirurgicale inutile
Da, se pare ca pentru ei am fost buna de pet. Cu ajutorul unui bisturiu, au reusit sa-mi ingradeasca toate drepturile.
Discuție constatare IML
Cat costa o constatare la IML, de unde sa rezulte faptul ca niciodata n am avut hernie de disc si am fost operata inutil?
Răspuns la discuția interventii chirurgicale inutile
Adaug faptul ca medicii care m au operat trebuie sa mi dea accept pentru implantul care urmeaza sa l fac in strainatate.Il voi mai primi daca apelez la CMDR?