avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ,,redobandirea permisului\'\'
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

,,redobandirea permisului''

In octombrie 2011, un sofer a pierdut controlul asupra autoturismului si a suferit un accident, fara victime. Din motive personale a refuzat recoltarea probelor biologice. Pe 9 aprilie a avut primul termen si i s-a dat 1 an cu suspendare. In 5 iunie s- a prezentat la Curtea de Apel si s-a amanat procesul pe data de 4.09.2012 pentru ca el să-şi angajeze avocat, iar acum instanta respinge ca nefondat recursul declarat de inculpat.
Cand isi poate redobandi permisul? In aprilie sau in octombrie2013?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 11:05, 7 Septembrie 2012
Obţinerea unui nou permis, în cazul pedepselor cu suspendarea executării pedepsei, poate avea loc în termen de 1 an de la data la care hotărârea de condamnare a rămas definitivă.
Deci din octombrie 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere alcool danilaslo danilaslo buna seara ! in octombrie 2012 am avut un accident de circulatie fara victime omenesti, eram sofer si m\'am izbit intr\'un stalp . Proprietarul gardului unde ... (vezi toată discuția)
Tergiversare sarbacana sarbacana Am avut un accident rutier in care eu am fost victima,si autor.in consecinta eu am si condus,nu a mai fost implicat nimeni nici material ,nici fizic. ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice just_say_it just_say_it Buna seara, Anul trecut mi-a fost suspendat permisul pentru conducere in stare de ebrietate! Pe data de 29.11.2011 am primit sentinta ... (vezi toată discuția)