avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate diacris73

Activitate diacris73

Răspuns la discuția Vanzate en-detail
am caen dar, poate sa vine cei de la Garda Financiara sa ma intrebe ceva? Ideea este ca la vanzare cu amanuntul se emite bon fiscal si se specifica ca, comertul cu amanuntul se face catre persoane fizice in scop personal -si acum vin eu si ma intreb 100kg pot fi utilizati in scop personal (nu pentru comercializare)???
O intrebare catre specialisti: Care este cantitatea care se poate vande en-detail?
Pot sa vand si 100kg pe un bon sau catre o persoana fizica? Puteti va rog sa-mi dati si ordonanta in care se precizeaza acest lucru?
Multumesc mult
Răspuns la discuția proces verbal de compensare
Trebuia sa va documentati putin, deoarece exista HOT.685/1999 care reglementeaza operatiunile de compensare si anume: pentru facturi restante mai vechi de 30 zile cu o valoare mai mare de 10000 ron compensarea se face prin IMI. Valoarea facturii este foarte mare si incalci legea.Ar trebui anulat procesul verbal de compensare si facuta compensarea prin IMI(nu este greu deloc)
Discuție compensari
sunt mai noua in forum dar incerc sa ma descurc. Am de facut o compensare a creantelor cu datoriile catre un partener si nu stiu sigur daca, compensarea se poate face si pentru facturi mai vechi (2008,2009,2010).
Multumesc
as dori sa stiu ce risca un angajator care nu inregistreaza declara si plateste salariu compensatoriu. Salariatii au inteles ca nu sunt bani si ca nu se pot face rost de ei si nu vor salariu compensatoriu.