buna ziua.da se pare ca ne inunda intentionat,sa mai intamplat vinerea trecuta,au venit instalatori de la asociatie,si ei au declarat ca ultima data au reparat tot si nu are unde sa ne inunde,drept urmare ei au zis ca face intentionat,si au facut si un proces verbal de la care am o copie.
noi neam mutat in acest apartament de 8 luni,dar sotul zice ccand la cumparat si vecina de sus o vroia dar proprietarul la vandut la sot si de atunci are un deranj:Ourmatorul pas e dat in judecata asa neau recomandat si cei de la politie ca ei nu au ce sa ne faca,la ultima inundare neam dus la asigurare si ei au zis ca gata e treaba politiei :Oam mers la P.aculo surpriza sa aflat ca vecina a sunat ce doamne e terorizata de o alta vecina (adica eu)cu telefoanele(o singura data lam sunat si am si vbit cu sotul dansei,1 tel e motiv de terorizare,mentionez ca am vbit civ la tel.am zis ca neau inundat iarasi si cei de facut ,unde domnul faceti ce vreti nu e de la noi#-o
2.eu nu respect vecini care tipa si asculta tel la max???!!!!scuturatul asta se refera la cateva covorase mici si care sa intamplat max de nu stiu 4 5 ori,cum am mai zis si alte vecine fac asa,da e adevarat nu e ok!da e un fel de gaura intre blocura iluminator sau nu stiu cum se cheama e as fi disponibila so curat dar cine imi garanteaza ca nu se arunca sticle goale de suc,bere sau etc(pe care in nici un caz nu le arunc eu !!!!Rufele expuse in vazul tuturor este iarasi o lipsa de respect atat pentru vecini cat si pentru orice cetatean care trece prin zona. Nu este nimeni obligat sa ne ne "admire" chilotii tanga sau "babesti", sosetele etc. Oamenii cu bun simt folosesc sarme pentru uscat rufe intinse la nivelul balustradei in asa fel incat sa nu li se observe "comoara".
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
cred ca aici nu mati inteles,da si eu folosesc sarma aia la nivelul balustradei,si nu se observa comoara,si totusi vecina ma vede numai pe mine desi in jur toti au asa ,deci tip balcon termopan si in fata sarmele,nu stiu cum sa va explic,sper ca ma intelegeti bine........
LOGICA:inainte de plecare scot punigile de gunoi la usa pe care pana se ies la tin in balcon!!!!!mi se pare ca sunteti nu stiu cum sa va zic ,nu sunt singura care procedeaza asa.
dar multumesc pt.raspuns ...sper ca acum va simtit mai ok
daca cu mine vbiti asa cum vbiti cu un client care vine de la tara ce il faceti taran,sau prost..?sau il respectati ca va da banu?
deci ca sa terminam imi recomandati sa respect,adica sa inchid ochiul si sa nu vad ca vecina e deranjata de prezenta noastra.......
cu respect va multumesc pt.raspuns
aaaaa o intrebare cine poate fi mai respectoasa,
1.una ce nu stie sa injure sa tipe ,nu se cearta, nu vrea sa aiba treaba cu nimeni
2.una ce asculta tel.la max.face cruce dar dupa un minut blestema.si tipa si se ia de doamna de la asociatie ca a adat adresa ei la asiguratori???