avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Activitate gabaghi

Activitate gabaghi

buna ziua.da se pare ca ne inunda intentionat,sa mai intamplat vinerea trecuta,au venit instalatori de la asociatie,si ei au declarat ca ultima data au reparat tot si nu are unde sa ne inunde,drept urmare ei au zis ca face intentionat,si au facut si un proces verbal de la care am o copie.
noi neam mutat in acest apartament de 8 luni,dar sotul zice ccand la cumparat si vecina de sus o vroia dar proprietarul la vandut la sot si de atunci are un deranj:Ourmatorul pas e dat in judecata asa neau recomandat si cei de la politie ca ei nu au ce sa ne faca,la ultima inundare neam dus la asigurare si ei au zis ca gata e treaba politiei :Oam mers la P.aculo surpriza sa aflat ca vecina a sunat ce doamne e terorizata de o alta vecina (adica eu)cu telefoanele(o singura data lam sunat si am si vbit cu sotul dansei,1 tel e motiv de terorizare,mentionez ca am vbit civ la tel.am zis ca neau inundat iarasi si cei de facut ,unde domnul faceti ce vreti nu e de la noi#-o
2.eu nu respect vecini care tipa si asculta tel la max???!!!!scuturatul asta se refera la cateva covorase mici si care sa intamplat max de nu stiu 4 5 ori,cum am mai zis si alte vecine fac asa,da e adevarat nu e ok!da e un fel de gaura intre blocura iluminator sau nu stiu cum se cheama e as fi disponibila so curat dar cine imi garanteaza ca nu se arunca sticle goale de suc,bere sau etc(pe care in nici un caz nu le arunc eu !!!!Rufele expuse in vazul tuturor este iarasi o lipsa de respect atat pentru vecini cat si pentru orice cetatean care trece prin zona. Nu este nimeni obligat sa ne ne "admire" chilotii tanga sau "babesti", sosetele etc. Oamenii cu bun simt folosesc sarme pentru uscat rufe intinse la nivelul balustradei in asa fel incat sa nu li se observe "comoara".

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
cred ca aici nu mati inteles,da si eu folosesc sarma aia la nivelul balustradei,si nu se observa comoara,si totusi vecina ma vede numai pe mine desi in jur toti au asa ,deci tip balcon termopan si in fata sarmele,nu stiu cum sa va explic,sper ca ma intelegeti bine........
LOGICA:inainte de plecare scot punigile de gunoi la usa pe care pana se ies la tin in balcon!!!!!mi se pare ca sunteti nu stiu cum sa va zic ,nu sunt singura care procedeaza asa.
dar multumesc pt.raspuns ...sper ca acum va simtit mai ok
daca cu mine vbiti asa cum vbiti cu un client care vine de la tara ce il faceti taran,sau prost..?sau il respectati ca va da banu?
deci ca sa terminam imi recomandati sa respect,adica sa inchid ochiul si sa nu vad ca vecina e deranjata de prezenta noastra.......
cu respect va multumesc pt.raspuns
aaaaa o intrebare cine poate fi mai respectoasa,
1.una ce nu stie sa injure sa tipe ,nu se cearta, nu vrea sa aiba treaba cu nimeni
2.una ce asculta tel.la max.face cruce dar dupa un minut blestema.si tipa si se ia de doamna de la asociatie ca a adat adresa ei la asiguratori???
ma scuzati dom.silviu pt.greseli stiti eu poate nu am facultati ca uni si mam nascut si unguroaica si am crescut intro comunitate de maghiari,si de la 15 ani mam stabillit in budapesta,acum am revenit in tara asta draga si ma scuzati dac nu scriu totmai corect.multumesc pt.raspuns
multumesc pt.sfat,zone care nu deranjeaza???????pai daca ea sta la 4 si eu la 3 cu ce as putea so deranjez,TOATA LUMEA ARE RUFE LA USCAT PE SARMA CU CE DERANJEAZA ASTA?da scuturat covoroase o sa renunt dar mam luat dupa alte vecine vazand ca si ele fac la fel#-o,in rest sa fie toata lumea ca noi,nu ar mar fi scandaluri,dialog decent nu se poate dialoga cu ea!!
buna ziua ,va multumesc ca miati raspuns la inrebarea mea ,si va multumesc si acum pt.cine o sa poata sami dea un sfat.....deci noi stam la et 3,vecinul nea inundat de cateva ori ,in final noi neam, dus la asigurari si au venit si de la asociatie instalator,si a venit si asiguratorul si sa rezolvat zicea ca o sa ne ne in jur de 1 mil de lei,..noi avem tavan fals costa mai mult dar infine e bine si asa.........
dar nu trece un necaz vine altul,vecine asta care se crede sefa scari sau numi pot explica de ce e asa rea ,la inceput sa dus la asociatie sinea reclamat ca pun sacul de gunoi la usa inaite sa plec,bine si alti pun dar asta e ,,dar de atunci nu mai pun,acum astazi dimineata imi bate la usa femeia de serviciu si imi zice sa ma duc urgent la asociatie,ca vecina are iar ceva probleme (in loc sa facem noi giguri ca nea inundat tot ea face pe nesimtita,tin sa precizezi ca noi am fost destul de civilizati si nu am injurat si nu neam certat,in schimb ei neau zis sa nici nu ne salutam:Oimi trezesc papusa(un bebe de 10 luni)si ma duc cu ea la asociatia acolo surpriza am 2 reclamati!!!!:O
1.ca am scuturat covoroase pe geamul de la bucatarie(da are dreptate)blocul asta are un fel de casa scari sau nu stiu cum se numeste,unde jos sunt cateva gunoie,da nu e ok ca am scuturat acolo ca poate sa intre praful la vecini in bucat.DAR ea sta deasupra mea,ce treaba are,si nu sunt singura care scutura mai sunt si alte vecine..infine nu o sa mai fac treaba asta
2.sa nu mai pun rufele la uscat afara#-o:O ca ea spala balconul si curge apa jos,si oricum nu e voie,e da eu am sunat primaria si am intrebat ,si mi sa raspuns ca da intradevar era un fel de lege dar nu mai e nu e voie in spatiu verde in rest e ok(eu nu stau la drum balconul e catre parcare in spate)

si acum vine intrebarea mea,ce pot sa fac,ca vecina asta ne respecta mult si vrea sa ne dispere e atanta la orice trebuie sa stau cu stres sa nu cumva sa mai fac ceva ce nu e ok,ma intrebam daca nu cumva pot so reclam la politeie ca nu si vede de viata ei,si ne tot deranjeaxza cu tot felul de lucruri desi noi ,NOI nu iam facut ABSOLUT NIMIC,ea e care nea inundat,....toata scara zice caa e mai nebuna,dar ce ma intereseaza pe mine cum e vreau sa ma lase sami traiesc viata.....
ma scuzati ca mam lungit asa mult,astept sfaturi ,opini.va multumesc anticipat
multumesc pt .rasp.deci doamna de la asig.stia de ce asiguram apart.nu stiu daca asta e obligatorie,daar noi am zis ca vrem o asigurare care e buna in caz de inundati.deci speram sa fie real ce scrie pe polita de asigurare!!!nu inteleg oameni astia le doare ca eu im pun punga de gunoi la usa inainta sa ies,dar nu le doare ca ma inundaX-(uni oameni se plictisesc in viata lor si vor sa faca zile negre la alti sa nu se plictiseasca....
multumesc inca o data,asteptam sa treca revelion,si dupa aia vedem ce putem face.......a da ....daca intre timp el repara,cina suporta cheltuielile de zugrav......stiu eu#-o
multumesc.da in asigurarea asta e scrisa si apa de conducta si vandalism?:(deci cred ca e buna....
BUNA ZIUA!multumesc pt.raspunsuri.ce sa va zic sotul sa dus si a facut asigurarea de 20 e,si cineva nea zis ca sa asteptam o saptamana si dupa aia sa mergem la asigurator.acum eu nu mai inteleg nimic:( sa mergem la asociatie sau sa incercam sa rezolvam la asig.cum e mai bine,si corect?de inundat ne inunda cand curge apa din cada,asa nea zis instalat,dar nea udat in mai multe locuri si mereu se mareste pataX-(
BUNA ZIUA.ne-am restructurat apart.de 4 luni,si ne inunda vecinul deasupra noastra,el nu recunoaste ,zice ca nu e vina lui si cica e vina blocului:O si ca e problema intre etaje?a adus un om care zicea ca e instalator care ne zis ca e de la el,cand da drumul la apa la cada se uda la noi,dar la el a zis instalatorul ca nu e vina lui,asa zice el.....ce-i de facut?#-o
buna.:">mam maritat in ungaria cu un cetetean maghiar,casatoria a avut loc in ungaria in urma cu 6 ani,dar am facut acte si casat. e recunoscut si in romania....de trei ani nu mai suntem inpreuna,eu sunt in italia miam refacut viata la fel si el,amandoi suntem de acord cu divortul,dar el nu vrea sa bage.div.eu acum sunt gravida cu actualul meu partener vrem sa ne casatorim....eu am plat.un avocat anul trecut 2008 sa se ocupe, a trecut un an si ceva ,el nu mai vrea sa se ocupe zice ca nu are experienta in acest domeniu,si ca fara ca eu sa fiu prezenta nu pot divorta e adevarat?trec ani si nu stiu cum o sa rezolv....cateodata ma disper ca nu e posibil ca nu pot divorta.....ce ar trebui sa fac ,nu avem copii,nu avem avere de impartit......va multumesc...
buna ziua.incep cu inceputul....in octombrie anul 2008,am fost in tara pt.un evenim.neplacut,eu sunt din MM,sotul din j.olt,in aceasta luna sotul a reusit sa stranga 3 sau 4 amenzi pt depasire de viteza,cu 20-30,noi neam intoes in italia ila sfarsitul oct.norm cu masina,dupa catva timp neau zis familiari din tara ca nea venit o amenda si inca una si inca una,ei au platit aceste amenzi,dar dupa astea au trimis si ca sotului i sa suspendat permisul pt 90 de zile(daca imi amintesc bine),cumnatul meu a semnat actul asta,si ne a zis sa trimitem carnetul in tara in cvateva zile,noi nu l-am trimis.noi dupa asta am fost in tara anul trecut 2009 august cu masina si cu carnetul suspendat dar la sotul meu.nu am avut probleme neam intors in italia tot cu masina si cu permisul la noi.intrebare e: permisul este valabil acum si daca nu lam predat,ce urmari sunt,sa anulat?la ce sa ne asteptam.....urmarile nepredari permisului......va multumesc pt.rabdare:sorry: