De dus ma duc, dar problema este ca ma duc si o sa mi spuna aceleasi lucruri; cum ca eu sunt subalternul si trebuie sa fac ceea ce mi spun superiorii chiar daca nu sunt atributiile mele! Si atunci cum as putea sa ma apar? Pentru ca mie nu mi se pare abatere disciplinara neideplinirea unor ordine date de un superior(suna cam de domeniul armatei) cat timp nu sunt atributiile mele ! Deci o sa fac o plangere la Itm si probabil cu asta o sa raman.
Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns. Ei au inceput asa zisa cercetare disciplinara dar eu in aceasta perioada sunt suspendat fara plata! Mi au dat o instiintare cum de pe 30.09 pana pe 06.10 contractul meu de munca este suspendat si pe data de 07.10 sunt asteptat la sediul societatii pentru cercetare disciplinara conform art.267 din Codul Muncii. Este normal sa mi se ceara asa ceva?
Buna seara.
Numele meu este Florin si am o problema care a aparut din cauza unei discutii cu seful meu direct. Sunt angajat la o societate ca sofer. In momentul semnarii contractului de munca mi s a dat si o fisa de post pentru postul de sofer. Problema a aparut in momentul in care acesta imi cerea tot mai insistent sa merg sa stau de paza la intrarea in societate sa verific cine intra si cine iese; sa activez practic ca un agent de paza. Eu i am raspuns ca nu intra in atributiile mele sa stau ca paznic in momentele in care nu am curse cu masina. Dar a doua zi m am trezit cu o suspendare pe motiv de nerespectare a sarcinilor de serviciu si stitudine necorespunzatoare in conditiile in care eu nu am ridicat tonul sau sa fiu nerespectuos. Mi s a spus "Eu sunt seful tau si trebuie sa faci ceea ce iti spun eu! Pentru ca ordinele vin de sus".Nu mi se pare normal si vreau sa stiu daca as putea face ceva in privinta asta.
Va multumesc!
va multumesc pentru raspuns! acum infatisarea la tribunalul din Franta este pe 25.02.2010 si el inca nu are aparare! ce poate sa faca in acest caz? in acea citatie se stipuleaza ca in curs de 48 de ore de la primirea acesteia trebuia sa trimita o scrisoare catre tribunalul din Franta prin care sa spuna ca nu are avocat si ca are nevoie de unul din oficiu! el nu a facut asta! se poate da sentinta in lipsa lui din prima infatisare? se mai poate face ceva pentru a obtine o amanare? sau trebuie sa mearga acolo penrtu a face asta?
romanul nu traieste in Franta! dupa incident a revenit in Romania! Credeti ca v a fi condamnat in Franta si dat in urmarire generala in toata Europa pentru asa ceva?
va multumesc pentru raspuns!
Imi cer scuze, dar mi s a parut ca am precizat ca este vorba de un cetatean roman! Cei doi Albanezi care erau cu el in masina nu au patit nimic! Doar au fost expulzati! Acum doar romanul pentru ca era la volan si avea acte in regula a primit aceasta citatie! Si intrebarea mea era: Ce se poate intampla in caz de neprezentare la tribunalul din Franta? daca v a fi gasit vinovat prin judecarea in lipsa ? Va multumesc!
buna seara! as vrea sa intreb daca ma poate ajuta cineva intr o problema care o am
! este vorba despre o persoana care a trecut granita din franta inspre anglia in masina cu 2 imigranti ilegali! am sa incerc sa ma limitez cat mai mult! aceasta persoana a fost oprita la granita dintre franta cu anglia si in masina erau 2 persoane care nu aveau drept de intrare in anglia dar erau imigranti ilegali si in franta! acum politia de frontiera din anglia nu a facut decat sa i intoarca pe toti inapoi in franta! acum politia de frontiera din franta a facut caz si a demarat procedurile de judecata impotriva romanului care avea drept de intrare adica avea actele in regula! dupa cateva ore de interogatoriu acest roman a fost lasat liber si i s a inmanat o petitie cu o data de prezentare la judecata! intrebarea mea este Ce se poate intampla daca romanul nu se v a prezenta la tribunalul din Franta! Este vorba de L622-1 articol in legislatia franceza!!