avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate dandanieldan

Activitate dandanieldan

pai tocmai asta e problema ca eram singur in masina si nici nu era nimeni in zona, complexul comercial fiind la iesirea din municipiu, tot ce am e o inregistrare audio
nu imi asum gresala pt k sunt multe chesti care nu sunt corecte:
-la intrarea in sens giratoriu aveam semnul "cedeaza trecerea" la care am "oprit" si am vazut o singura masina la departare(Dacia solentza albastra) care semnaliza dreapta indicand factul ca doreste sa intre in parcarea complexului si vazand acest lucru am intrat in sensul giratoriu
-politia vazand ca sunt singur in masina s-a luat dupa mine continundusi drumul pe directia inainte
-nu am fost oprit regulamentar si doar cand a ajuns paralel cu mine(fiind 2 benzi pe sens) mi-a facut semn balansand mana pe verticala in interiorul masini
-agentul de politie a venit la mine la geam si mi-a spus:"30 de zile esti fara permis" fara a se prezenta sau altceva la care nici pana acum nu stiu numele politistului
-am fost jignit de agent acesta spunand ca sunt "putoi" si ca ar trebui sa mai invat( de la acest fapt am inregistrat comunicarea dupa aceia)

Si sincer nu sunt asa de stresat si doar vroiam sa cer sfaturi....Recursul l-am facut pt faptul ca as fi ramas fara permis de sarbatori si de ce nu poate ca am o sansa
oricum multumesc!
mai am o intrebare am o inregistrare audio in care agentul de politie recunoaste ca semnaliza dreapta desi mergea tot inainte ...imi este de vreun folos?
Buna ziua!
in octombrie 2009 mi s-a retinut permisul 30 de zile pt ca nu am acordat prioritate la iesirea dintr-un complex comercial(sens giratoriu)unei masini care era destul de departe si semnaliza intentia de a intra in interiorul complexului(si culmea chiar unei masini de politie dar care nu era marcata) am fost claxonat dar nu i-am luat in seama si mi-am continuat drumul pana cand masina politiei a fost paralel cu mine si mi-sa facut semn sa opresc...gresala mea a fost ca am semnat procesul verbal dar am facut contestatie care a fost respinsa si am facut recurs dar nu stiu cum sa imi sustin cauza in fata judecatorului...va rog sa ma ajutati
Va multumesc anticipat!