avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nu stiu cum sa imi sustin cauza la recurs
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nu stiu cum sa imi sustin cauza la recurs

Buna ziua!
in octombrie 2009 mi s-a retinut permisul 30 de zile pt ca nu am acordat prioritate la iesirea dintr-un complex comercial(sens giratoriu)unei masini care era destul de departe si semnaliza intentia de a intra in interiorul complexului(si culmea chiar unei masini de politie dar care nu era marcata) am fost claxonat dar nu i-am luat in seama si mi-am continuat drumul pana cand masina politiei a fost paralel cu mine si mi-sa facut semn sa opresc...gresala mea a fost ca am semnat procesul verbal dar am facut contestatie care a fost respinsa si am facut recurs dar nu stiu cum sa imi sustin cauza in fata judecatorului...va rog sa ma ajutati
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2010
dandanieldan, utilizator
Cel mai recent răspuns: dandanieldan , utilizator 18:24, 3 Februarie 2010
Imi pare rau ca am sa va deziluzionez,dar fata de cele scrise si recunoscute chiar de dvs,nu ar mai fi nimic de adugat.
Cu regret va anunt,ca indiferent de ce veti intreprinde recursul dvs.va fi respins,masura luata initial,chiar daca nu va convine,este perfect legala.
Incercati sa circulati cat mai normal ,pentru a nu exista consecinte si mai grave.
Greseala dvs nu consta in aspectul ca a-ti semnat PV ci in comiterea contraventiei,
constatate si consemnate de catre echipajul de politie .
Daca instanta respins contestatia formulata impotriva PV,slabe sanse ca instanta superioara sa admita recursul
Care este solutia instantei de fond?
Este surprinzator a mai solicita motive,de vreme ce mentionati ca a-ti formulat recurs la hotararea instantei de fond,respectiv a-ti motivat recursul.
In raport de lipsa de detalii referitor la continutul hotararii instantei de fond,este neprofesionist a ne hazarda in opinii,mai ales ca prezentul forum nu constituie consultanta juidica

mai am o intrebare am o inregistrare audio in care agentul de politie recunoaste ca semnaliza dreapta desi mergea tot inainte ...imi este de vreun folos?
In situatia data nu va ajuta inregistrarea
Legal pentru a putea utiliza o inregistrare audio/video se aplica prev art 91-1 Cod procedura penala
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
Imi pare rau pentru va din nou nu o sa va fie pe plac raspunsul meu.
Dvs.ati avut taria sa recunoasteti aici cum s-au petrecut lucrurile cu adevarat,ati vazut ca hotararea primei instante nu v-a fost in favoare,veti vedea ca nici cea pe recurs nu va va fi favorabila.
De ce daca totusi recunoasteti,nu va asumati barbateste greseala ?
De ce legea trebuie sa va ajute ,tocmai pe dvs.cand ati gresit ?
Daca sunteti barbat adevarat,asumati-va greseala si faceti orice sa nu o mai repetati

Alte discuții în legătură

Contestatie la un proces verbal intocmit de politie Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Am o situatie si as vrea sa ma lamuriti daca as putea sa recastig permisul de conducere suspendat pe o perioada de 60 de zile.In data de 1.oct la ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate in sens giratoriu Nicu_1976 Nicu_1976 Salut, Pe scurt, mi s-a ridicat permisul deoece nu am acordat prioritate in sensul giratoriu. Totul s-a petrecut intr-un sens giratoriu de 2 benzi, unde ... (vezi toată discuția)
Accident in sens giratoriu semnalizat necorespunzator csrcorny csrcorny Buna ziua, acum cateva zile am avut un accident intr-un sens giratoriu din Bucuresti, care este semnalizat necorespunzator. Povestea s-a desfasurat in felul ... (vezi toată discuția)