avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate adrianvl

Activitate adrianvl

Indicatorul este în zona, totuși nu aveam o viteza foarte mare, nici nu ma gândeam ca este limita de 30.

gi-jane2 a scris:

Nu exista indicator in zona ? e vizibil ca e limita de 30?

Bună ziua,
Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioada de 90 zile, pentru conducerea cu o viteza de 87 km/h pe o LIMITA de 30 km/h, pe un drum european (Valea Oltului)! Credeți ca am cea mai mica șansă să îmi recuperez în instanta permisul. Sincer mi se pare un pic abuziv sa stai cu radarul pe o limita de 30 km/h, ținând cont ca este totuși un drum european. Mulțumesc anticipat pentru raspunsuri/sfaturi.
Multumesc mult pentru sfaturi, o sa incerc toate variantele si o sa va tin la curent cu se intampla.......o seara buna.......
Din partea lor nu am nici un raspuns, de fapt eu discut cu presedintele si administratorul doar prin intermediul executorului judecatoresc. Asociatia a primit numeroase somatii de la executor acestia insa spun ca nu au bani. Toata aceasta problema a inceput acum vreo 5 ani....eu stau la etajul 4 si stii problema cu ploile in casa, impreuna cu vecinii am luat hotararea sa construim un acoperis (sarpanta) dar problema era la parterul blocului acolo unde are sediul statistica...in sfarsit noi am construit acoperisul urmand ca dupa aceea sa fim despagubiti, dar eu ca persoana fizica nu aveam dreptul sa merg la inst de statistica sa cer bani si aceasta obligatie o avea asociatia de prop. si asa m-am tot rugat de admnistrator si presedinta sa faca ceva dar ei nu au miscat un deget, am fost nevoit sa-i actionez in instanta pentru ca altfel riscam ca aceasta problema sa se prescrie.....am castigat procesul cu asociatia de proprietari....acum incerc sa recupererz banii...dar se pare ca executorul nu are nici o putere sau cel putin asa spune el/......eu ar trebuie sa primesc aprox 7000 lei
Am o hotarare judecatoreasca cu titlu executoriu prin care o asociatie de proprietari trebuie sa ma despagubeasca cu o anumita suma de bani. Executorul judecatoresc spune ca nu are cum executa aceasta asociatie deoarece aceasta nu are conturi. Totusi asociatia incaseaza zilnic bani prin casieria proprie. Din cate am aflat orice datorie care asociatia o are catre o pers juridica sau fizica se imparte la toti membrii asociatiei....executorul spune ca este interpretabila.....exista o lege in acest scop sau in statutul asociatiei?
Va multumesc
Multumesc mult pentru raspuns, dar daca executorul judecatoresc spune ca nu poate excuta aceasta asociatie din anumite motive....prin ce alte cai mai pot recupera acesti bani de la asociatie, eu nu ma pot prezenta sa cer banii...nu este legal....va multumesc
Sunt in posesia unei hotarari hudecatoresti definitive si irevocabile, impotriva unei asociatii de proprietari prin care aceasta este obligata sa ma despagubeasca cu o suma de aprox 7000 lei. Dupa investirea acestei hotarari cu formula executorie, am angajat un executor judecatoresc care dupa aproape 5 luni de zile sustine ca nu poate recupera suma amintita pe motiv ca asociatia nu are conturi si alte mobile fixe pe care sa le excute silit, cu toate ca asociatia incaseaza zilnic bani prin casieria proprie. Va rog ajutati-ma cu un raspuns in cazul acesta.
Pot inlocui executorul judecatoresc ....In ce conditii?
Va multumesc
Adrian Dugulan