avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Radar amplasat pe o limita de 30 km/h
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Radar amplasat pe o limita de 30 km/h

Bună ziua,
Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioada de 90 zile, pentru conducerea cu o viteza de 87 km/h pe o LIMITA de 30 km/h, pe un drum european (Valea Oltului)! Credeți ca am cea mai mica șansă să îmi recuperez în instanta permisul. Sincer mi se pare un pic abuziv sa stai cu radarul pe o limita de 30 km/h, ținând cont ca este totuși un drum european. Mulțumesc anticipat pentru raspunsuri/sfaturi.
Cel mai recent răspuns: adrianvl , utilizator 15:02, 16 Februarie 2020
Nu exista indicator in zona ? e vizibil ca e limita de 30?
Indicatorul este în zona, totuși nu aveam o viteza foarte mare, nici nu ma gândeam ca este limita de 30.

gi-jane2 a scris:

Nu exista indicator in zona ? e vizibil ca e limita de 30?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului de conducere Pârvu Eduard Pârvu Eduard Buna ziua ! , As avea și eu o mica întrebare , am fost surprins de radarul poliției care era în mișcă venind de pe contrasens cu viteza de 131km/h limita ... (vezi toată discuția)
Contestatie/reducere suspendare permis dsptc dsptc Astazi am fost detectat de un aparat radar TRU-CAM, situat in zona Cleja-Racaciuni,jud.Bacau, DN2, cu viteza de 103km/h, in urma caruia mi s-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)