avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea Permisului de Conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea Permisului de Conducere

Buna ziua ! , As avea și eu o mica întrebare , am fost surprins de radarul poliției care era în mișcă venind de pe contrasens cu viteza de 131km/h limita vitezei fiind de 90km/h , permisul fiind suspendat pe termen de 90 de zile iar eu fiind începător mi-au spus că trebuia să circul cu 20 km/h mai puțin decât viteza pe care o aveam , dar pe procesul verbal nu scrie absolut nimic de faptul că as fii începător sau viteza poliției de mișcare , as dorii sa fac o contestație ,care credeți că sunt șansele ? ,Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Pârvu Eduard , utilizator 21:17, 12 Iulie 2018
Buna ziua,
La viteza de 131 km/ora pentru un incepator,,,cam mici sansele! Nu trebuie scris in procesul verbal ca sunteti incepator, este evident din permisul de conducere si, da , soferii incepatori au obligatia de a conduce cu viteza mai mica cu 20 km/ora fata de limitele legale ale portiunii de drum respective. De asemenea, nu trebuie scrisa viteza de deplasare a masinii de politie. Se descrie fapta dv, nu a politiei!
Sincer, poate va este benefica o suspendare ca sa intelegeti ca soselele sunt pentru deplasari normale cu autoturismele, cu viteze legale, sigure pentru toti, nu pentru zboruri! Mai ales la lipsa dv,de experienta.
Mica problema este că eu sunt ferm convins că nu aveam 131 km/h deoarece tocmai ieșisem din curba , fizic nu aveam cum sa prind aceea viteza , iar eu sunt de părere că experiența nu se capătă in timp ci în km , fac pe puțin 350-400 km zilnic pe absolut orice drum
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
Pârvu Eduard, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului art 102/3/e din oug 195/2002 Alex4friends1987@yahoo.com Alex4friends1987@yahoo.com Buna ziua, am fost oprit in localitate pe motivul ca circuam cu viteza de 128 km/h, si mia fost suspendat permisul, in conditiile in care doar ce iesisem ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala luis29 luis29 Subiect: pregatire contestatie Vreau sa contest procesul verbal prin care mi-a fost retinut permisul. In data de 14.06.2011 la ora 15:36 am fost prins de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis eddy68ro eddy68ro As vrea sa stiu ce sanse as avea la o contestatie de proces verbal in urmatoarele conditii: Am depasit viteza legala cu 67 km/h,inconditiile in care nu stiam ... (vezi toată discuția)