avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendarea permisului art 102/3/e din OUG 195/2002
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendarea permisului art 102/3/e din OUG 195/2002

Buna ziua, am fost oprit in localitate pe motivul ca circuam cu viteza de 128 km/h, si mia fost suspendat permisul, in conditiile in care doar ce iesisem dintr-o curba si nu circulam cu mai mult de 65km/h,in momentul in care au aprins semnalul luminos mam uitat sa vad ce viteza aveam si mai mult de 65km/h nu aveam, aparatul radar se vedea ca era lipit cu adeziv si miau zis k a fost omologat recent... Ce pot sa fac in situația a asta?? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 22:06, 9 Aprilie 2018
Aveți posibilitatea de a formula o contestație împotriva procesului verbal de constatare a contravenției..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie radar in afara localitatii (64 km/h) sooroos sooroos Buna ziua Ieri, 25.06.2011 am fost detectat de aparatul radar in afara localitatii cu viteza de 64 km/h. Am fost oprit de catre agentul de circulatie care ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am fost prins cu radarul cu viteza 116 km/h imediat ... aditomescu aditomescu Buna seara.Am fost prins cu radarul cu viteza 115 km/h imediat cum am iesit din localitatea D.M-am intersectat cu masina de politie dupa ce am iesit din ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere Pârvu Eduard Pârvu Eduard Buna ziua ! , As avea și eu o mica întrebare , am fost surprins de radarul poliției care era în mișcă venind de pe contrasens cu viteza de 131km/h limita ... (vezi toată discuția)