Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu acordarea diurnelor! La firma unde lucrez, se efectueaza deplasari care depasesc 12 ore/zi, se iese din localitate si din judet, si se efectueaza peste 50 de kilometri distanta de locul fix de munca, chiar si 600 zilnic! Ex: Brasov-Bucuresti-Brasov-Miercurea Ciuc-Brasov intr-o singura zi! Dupa cate stiu eu, la asemenea conditii ar trebui sa se acorde diurna! In momentul cand am intrebat sefii despre acest lucru, mi s-a raspuns ca nu mi se acorda diurna pentru ca cele peste 12 ore pentru care se acorda diurna trebuie sa fie executate in continuarea celor 8 ore pontate zilnic! Adica, intr-un cuvant, pentru a beneficia de diurna ar trebui sa lucrez peste 20 de ore zilnic! :O:O:O Este legal asa ceva? Eu unul nu cred! Va multumesc mult pentru ajutor!
Multumesc mult pentru ajutor! Deci...daca fondul de rulment este incasat, iar suma nu depaseste cota lunara de intretinere, eu nu il pot returna NUMAI dansei,doar in cazul in care vinde apartamentul,nu? Pentru ca nu il doreste nici intreg (100 RON), ci numai jumatate! Mai mult,fondul de rulment il am depus la CEC. Eu ce fel de furnizor pot scrie ca platesc cu cei 50 RON pe care mi-i cere doamna sa pot face retragere partiala din banca?
Buna ziua!Am si eu o intrebare si va rog mult cine stie sigur sa imi raspunda!In afara cazului in care se vinde o locuinta, si a hotararii Adunarii generale a proprietarilor dintr-o Asociatie de proprietari, mai exista vreun temei legal prin care se restituie fondul de rulment? Va intreb acest lucru pentru ca sunt nou in functia de presedinte de asociatie, nu am apucat inca sa citesc chiar toata legislatia din domeniu,iar o proprietara sustine cu tot dinadinsul sa ii restitui macar jumatate din fondul de rulment,dansa fiind debransata de la sursa centrala de incalzire,respectiv CET,iar cealalta jumatate sa o transfer in fondul de reparatii constituit la nivelul Asociatiei! Este legal ce cere doamna respectiva?:hm: Mie mi se pare ca nu! Astept raspunsuri si pe adresa de e-mail moshu_stef@yahoo.com. Va multumesc!